www.airapaandaminum

Tahukah Anda, Selama ni Anda Minum Air Kotor !!

Anda Mesti Tak Percayakan !!

Ok …mari kita lihat & anda nilailah apa yang kami buktikan…


katrijkotor-600x400

 

Perhatikan pada katrij air yang hitam legam, kotor, berlendir
penuh berlumpur dan berkarat.

 

Air yang anda minum itu nampak bersih pada zahirnya tetapi ia masih mengandungi karat, kuman,virus, logam berat, bahan radioaktif malahan najis dan mayat juga antara pencemaran yang turut sama keluar dari paip air yang dibekalkan ke rumah anda.Jangan terkejut, gambar katrij itu diambil di kawasan perumahan ELITE di Kuala Lumpur semasa kami menukar katrij pelanggan kami.

Bayangkan jika anda tidak mempunyai satu sistem penapis air di rumah anda sebagai 2nd Level Water Treatment” yang dapat membantu anda untuk menapis segala kekotoran, bau-bauan dan juga bahan-bahan tercemar yang terdapat dalam air minuman anda, maka air itulah yang anda akan minum sehari-harian hingga anda terkena salah satu penyakit yang kami bentangkan di bawah.

Mata zahir kita nampak yang kita minum air yang bersih

tidak tercemar tetapi sebaliknya yang berlaku..

 

vending mesin-600x350
 AIR VENDING MESIN KOTOR & TAK SELAMAT DIMINUM !!

 

Artikel dari The Star April 2013.. Air yang anda beli dari mesin layan diri mungkin tidak sebersih yang anda fikirkan. Sebanyak 29 sampel air telah diambil dari mesin tersebut di seluruh Lembah Klang dan hampir semuanya telah dicemari. Terdapat beberapa jenis bakteria berbahaya seperti E. coli, Koliform dan bakteria bertoksin Clostridium perfringens – jenis bakteria yang sama terdapat di dalam air kumbahan yang tidak dirawat.

 

The Star menjalankan beberapa ujian bersama dengan Forum Air Malaysia, sebuah organisasi yang ditubuhkan untuk membantu Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara. Forum Air Malaysia membuat ujian terhadap 14 sampel pada April manakala The Star menjalankan ujian terhadap 15 sampel. Sampel-sampel air diambil dari mesin layan diri di sini dan di Subang Jaya, Cheras, Klang dan Kuala Lumpur.

 

Daripada ujian ke atas 14 sampel air, enam daripadanya didapati mempunyai sama ada Koliform atau E. coli dan tidak mengandungi klorin atau klorida bebas,” katanya. “Klorin bebas mesti ada, kerana ia adalah pembasmi kuman,” kata Pek. “Terdapat piawaian untuk menentukan berapa banyak klorin bebas diperlukan untuk digunakan dalam air terawat, tetapi kerana ia tidak dapat dikesan di dalam semua sampel ini, ia menunjukkan bahawa jumlah yang tidak mencukupi telah digunakan.” Dalam ujian yang dijalankan oleh The Star dengan makmal bertauliah, semua 15 sampel didapati positif Koliform dan Clostridium perfringens. Mesin menjual air banyak terdapat di bangunan pejabat, kediaman dan universiti atau kolej.

 

amonia-600x350

www.airnajisberbauamonia

airtercemarderita-600x350

 

Hampir Setiap Tahun Ada Saja Berita Tentang Air Bau Najis, Busuk & Tercemar di seluruh negara..
Macammana kalau ia terjadi di tempat anda !!  Apakah persediaan ANDA??

risau n bimbangapakah kesannya terhadap kita

Malah lebih mengejutkan 4,000 ORANG MATI SETIAP HARI
akibat 
 PENYAKIT yang bersumber dari PENCEMARAN AIR…
(sumber dari WHO (Pertubuhan Kesihatan Sedunia) 

 

mati4000k-600x350

 

Anda semua tahukan, KLORIN adalah bahan kimia yang
digunakan di loji-loji air untuk memproses dan membersihkan air
tetapi ia adalah juga penyebab/punca terjadinya kanser
dalam tubuh manusia dalam jangka masa panjang.

 

Fakta : Tahukah anda KLORIN turut digunakan
sebagai 
senjata pada perang dunia pertama?


Cuba lihat FAKTA di bawah kesan yang

akan terjadi jika tubuh anda terkena KLORIN

klorin1

Saksikan Demo Air ini dan ANDA nilailah sendiri
KESAN KLORIN
pada manusia dan juga haiwan peliharaan !!

 

 

FAKTA-FAKTA YANG ANDA LIHAT DALAM VIDEO
DI ATAS ADALAH BENAR BELAKA (tanpa di edit)!!

Kalau ikan pun boleh mati akibat KLORIN, apatah yang akan jadi pada tubuh manusia jika anda meminumnya sepanjang hayat anda !! Ini kes serious ni !! Patutlah ikan di dalam aquarium pun kita kena letakkan ANTI-KLORIN..kalau tidak mati semua ikan kita dibuatnya..

 

KLORIN telah disahkan sebagai salah satu
penyebab KANSER pada tubuh manusia.
 

 

Ada yang mengatakan, pendidihan/memasak adalah cara terbaik untuk membuang KLORIN, tetapi ia sebenarnya tidak menghilangkan kandungan KLORIN didalam air. Sebaliknya pendidihan/memasak akan menghasilkan Trihalomethanes (THMs) yang sangat mengerikan akibatnya terhadap kesihatan penggunanya. (Keratan dari laporan yang kami dapat dari internet – kajian dari universiti diluar negara).

(Klik Untuk Besarkan)

Bahaya_TTHM

 

Sebenarnya, kesan dari KLORIN yang saya sebutkan diatas adalah kesan segera dan sehingga kini tiada siapa dapat memastikan separah mana kesan KLORIN terhadap manusia. TETAPI, dari salah satu kajian yang dijalankan KLORIN adalah salah satu penyebab KANSER !!!

Tahukah anda apakah kesan dari bahan-bahan logam yang terdapat dalam AIR MINUMAN kita akibat PENCEMARAN AIR kepada tubuh manusia?


Cuba lihat
 KLORIN yang terdapat dalam air yang diproses di loji-loji air dan dibekalkan untuk kegunaan kita seharian !!

penyakit akibat pencemaran dlm air

Tahukah anda air sungai dan bekalan air kerumah
 semakin tercemar di Malaysia?

 

Kajian oleh Jabatan Alam Sekitar menunjukkan sungai di Malaysia
dicemari oleh pembuangan sisa-sisa toksid dan bahan kimia,
sisa industri, pembuangan sampah dan bangkai.

 

question-small SANGGUPKAH ANDA menggunakan air yang dicemari dengan berbagai sisa bahan buangan untuk memasak bagi keluarga anda dan juga memberi air untuk diminum seisi keluarga anda ?

question-small TAHUKAH ANDA, walaupun air telah dirawat dengan Klorin di loji air, banyak lagi unsur-unsur cemar yang terdapat di dalam air paip yang masih tertinggal dan boleh memudaratkan kesihatan ?

question-small Karat, kuman, viruslogam berat, bahan radioaktif malahan najis dan mayat juga antara pencemaran yang turut sama keluar dari paip air yang dibekalkan ke rumah anda.


ANDA TIDAK PERCAYA ??

Lihat kekotoran pada katrij yang hitam legam, kotor, berlendir, penuh berlumpur dan berkarat. Jangan terkejut, gambar katrij itu diambil di kawasan perumahan ELITE di Kuala Lumpur semasa kami menukar katrij pelanggan kami.
 

katrijkotor-600x400


Cuba lihat dan kaji gambar yang kami tunjukkan di bawah ini..

 

air kotor air sakit

question-small TAHUKAH ANDA bahawa buah-buahan, sayur-sayuran, makanan mentah harian anda disaluti bahan kimia merbahaya yang kekal walaupun dicuci dan dibilas?

najis_cemar_sungai

question-small ADAKAH ANDA sedar hidup anda sekeluarga kini dalam bahaya akibat daripada pencemaran alam sekitar yang teruk ini ?

 

sakit


Percayalah bahawa
ANDA DAN KELUARGA KINI DALAM BAHAYA
kerana kesan pencemaran alam sekitar ini juga mengakibatkan hampir semua makanan dan minuman di rumah anda turut tercemar !

nilai sendiri dlm akhbar

paper_unclean_water

misteri air

dan lebih mengerunkan lagi adalah

sungai mayat (bangkai manusia & binatang)

di empangan-empangan air

dimana air yang kita minum itulah diproses

diloji-loji air di seluruh negara !!

sg mayat

ADAKAH ANDA tergamak untuk memberi minum dan juga menggunakannya untuk memasak untuk keluarga anda?

ADAKAH ANDA tidak terasa loya dan hendak muntah apabila anda telah ketahui punca-puncanya?

Selepas membaca kesan dan mudarat yang dibawa oleh air yang tercemar diatas, masih sanggupkah anda memberi susu yang dibuat dari air tercemar untuk anak kecil anda?

 
Atau sanggupkah anda menggunakan air yang dicemari dengan berbagai sisa bahan buangan untuk memasak bagi keluarga anda? Air paip mengandungi pelbagai bahan tercemar yang membahayakan dan mampu menyebabkan penyakit kanser, jantung serta penyakit alergi dan kesan sampingannya.Meminum air yang tercemar secara berterusan boleh merosakkan sel-sel dan mengakibatkan penyakit dan kesengsaraan. 

 

 

JADI MAHUKAH KAMI TUNJUKKAN

KEPADA ANDA JALAN

PENYELESAIAN MASALAH TERSEBUT??

 

 MAHUKAH ANDA mendapatkan penapis air yang bukan
saja
memberikan air yang bersih tetapi juga
dapat membantu
menyembuhkan penyakit anda??


Kini penyelesaiannya ada disini…

- MEMPERKENALKAN

 

rxozon-600x350

bebas kuman


THE ALL NEW RX-WATER SYSTEM
bukan sahaja menapis air minuman dan
menghasilkan air berkhasiat, tetapi ia juga mampu mengeluarkan air padat ozon untuk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia dan bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian.

 

Terokailah kehebatan THE ALL NEW RX-WATER SYSTEM dengan formulanya yang UNIK, menghasilkan air yang SUCI serta BERKESAN dalam membantu kesihatan dan kesejahteraan umum anda.

 


Saksikan video ini yang pastinya membuat anda
teruja
ingin memilikinya sekarang juga!!

 

 

Kami yakin anda berpuas hati dengan penjelasan Prof. Dato Dr. Noordin Darus iaitu bekas pesakit Kanser Darah Stage dan Pencipta Sistem Penapis Rx-Water dalam video tadi kenapa kita perlu ada satu sistem penapis air dirumah. Dalam kajian yang beliau lakukan, AIRlah yang menjadi punca beliau mendapat kanser darah. Sebabnya KLORIN dalam AIR kerana 70% daripada sel-sel dalam tubuh badan kita mengandungi air…”Bayangkanlah kalau air yang kita minum itu tidak elok, maka seluruh badan kita tidak elok”

 

Profile Prof. Dato Dr. Noordin Darus

kenali DND

Dr. Noordin Darus SELALU BERPESAN (piisss..dalam video tadi pun beliau ada mengingatkan andakan) kepada peserta-peserta program kesihatan yang beliau anjurkan & juga pesakit-pesakit beliau dalam ceramah-ceramahnya seperti berikut :

 

  “JIKA ANDA FIKIRKAN KESIHATAN ITU MAHAL,
CUBALAH KESAKITAN”

 

(Diatas adalah kata-kata SEMANGAT BELIAU sebab beliau sendiri dah melalui Kesan Kimoterapi dan sudah beribu malah beratus ribu beliau belanjakan untuk mencari satu perubatan alternatif yang boleh menyembuhkan penyakit Kanser Darah yang beliau alami. Beliau bersyukur kepada Allah SWT yang telah memberi hidayah kepada beliau untuk membuat kajian tentang air yang beliau & kita minum selama ini).


Ialah kalau dah sakit apa yang dapat kita buat..malah nak mintak tolong orang pun kita segan. Harapkan pada anak-anak kita je lah kalau mereka mampu dan mahu ambil berat akan kesusahan/kesihatan kita…

Kalau anak kita Soleh/Solehah..InsyaAllah kami jamin sebab ini Jaminan Nabi kita Rasulullah SAW tentang anak-anak yang soleh yang selalu mendoakan mak bapak kita..Takkan dia doakan saja??..Kalau kita sakit pun dia sanggup cari duit untuk beli ubat untuk kita pulih dari penyakit kita..

 

Kalau fikirkan mahal sampai bila kita tak ambil berat tentang kesihatan kita dan apabila dah sakit baru nak cari ubatnya..

 

Tapi kalau produk bagus, mahal macam mana pun kita sanggup beli..Macam Kak Mahdalam video testimoni ni..ialah Kak Mah dah sakit tapi orang rekomen dia dan ada bukti-bukti yang menakjubkan & mahal macam mana pun Kak Mah sanggup beli !!

Saksikan video testimoni ini daripada pengguna-pengguna Rx-Water & pengakuan terus terang dalam memberikan komen-komen mereka akan kebaikan produk “The All New Rx-Water” sistem penapis air yang mereka telah gunakan.

 

dr nordin


Antara testimoni-testimoni ikhlas dari pengguna-pengguna

Penapis Air “THE ALL NEW RX-WATER OZONE”
yang baru kami terima..

anak jrng klini.sayur fresh.sakit gg

air x bau.brtenaga.nasi x basi



Rx-Water telah mendapat pengiktirafan apabila memenangi

MALAYSIA GOOD DESIGN AWARD sebanyak 2 kali.

Dengan pengiktirafan sebegini, tidak hairan yang
pengguna Rx-Water terdiri ramai daripada
para VVIP negara
.

Penggunaan Rx-Water juga kini terdapat di:

Istana Negeri Selangor           7 unit
Istana Negeri Johor               13 unit
Istana Negeri Kedah                8 unit
Istana Negeri Perak                 2 unit
Kediaman PM di Putrajaya        2 unit
Kediaman Menteri Kesihatan     2 unit
Kediaman MB Kelantan             1 unit

pelanggan rxwater

 

Oh ye! Anda dengarkan jugak NASIHAT & PESANAN daripada Prof. Dr. Muhaya seorang Pakar Mata & Inspirasi/Motivator yang terkenal di Malaysia..

  Dr. Muhaya Mohamad

Prof. banyak beri tips-tips berguna pasal kesihatan orang perempuan, kehidupan berumahtangga, masalah anak-anak remaja, bab agama dan saya pun jadi fans beliau..

FB Fans beliau telah mencapai lebih 900,000 likes. Dalam satu ceramah Motivasi beliau di TV3, Prof. menasihati para isteri supaya JANGAN MINUM AIR_____?? kerana SANGAT MERBAHAYA kepada kesihatan anda!! 

Kenapa Ye??


celik mata-muhaya

Cuba tenangkan fikiran & anda nilailah sendiri pesanannya kerana kami percaya sebagai seorang Doktor Pakar beliau mempraktikkan apa yang beliau katakan..

 

 

kerana kesihatan itu tidak ternilai harganya…

“YANG SIHAT MEMPUNYAI 1,000 IMPIAN, TETAPI YANG SAKIT HANYA SATU iaitu nak baik & sihat jam tu jugak !!”

Kami tahu anda dah mula merasakan sesuatu untuk bertindak demi untuk kesejahteraan kesihatan anda & keluarga tersayang…

Tetapi sebelum tu saksikan video di bawah penjelasan kami sekali lagi sebelum anda betul-betul buat keputusan nak memiliki Sistem Penapis Rx-Water ini..

Kami jamin anda takkan rugi malah berterima kasih pada kami kerana niat kami nak rekomen produk yang terbaik saja pada anda..kami pun dah pakai semenjak tahun 2006 lagi…ialah Air merupakan satu sumber yang penting untuk manusia. Malahan ia merupakan perkara kedua terpenting bagi kehidupan manusia selepas udara. 


Sekiranya kita melihat kepada sifat kondisi tubuh manusia, kita akan mendapati air mempunyai peranan besar kerana sebahagian besar tubuh badan manusia adalah terdiri daripada air seperti:-

  1. Fetus 100%
  2. Bayi 80%
  3. Orang Dewasa 60 hingga 70% ( ingat lagikan PESANAN Dr Muhaya )
  4. Warga Emas 50%

Dengan itu, tidak hairanlah air sangat penting dan amat besar peranannya kepada manusia…Meminum air yang tercemar secara berterusan boleh merosakkan sel-sel dan mengakibatkan penyakit dan kesengsaraan !! Oleh itu pastikan AIR yang anda minum itu BERSIH dan SUCI kerana ia menjadi darah daging ANDA jugak yang akan menentukan kehidupan anda di Akhirat kelak !! 


Mendapat 
SIJIL HALAL JAKIM dan menggunakan Seramik bermutu tinggi yang BEBAS dari unsur ‘Bone Charr’ atau tulang Haiwan DIJAMIN HALAL, SUCI & MURNI. Rx-Water mendapat Sokongan KHAS daripada PRESIDEN PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA sebagai Penapis Air yang patut dimiliki oleh setiap rumah Muslim.

Malah, Air Rx-Water telah diperakui oleh Persatuan ini mempunyai ‘KESAN BAIK SEBAGAI PENAWAR BAGI PELBAGAI PENYAKIT TERMASUKLAH BEBERAPA PENYAKIT KRONIK dan PENYAKIT PSIKOLOGI’. 

masih x percaya

Telah BERATUS TESTIMONI yang telah diterima daripada
pelanggan-pelanggan penapis Rx-Water yang terdapat di dalam buku
UNBELIEVABLE BUT TRUE TESTIMONIES yang dikeluarkan oleh pihak
WWN dan juga video pengakuan berterus terang dari mereka-mereka
yang telah dipulihkan dengan meminum air yang ditapis dengan
penapis Rx-Water.

 

Berikut adalah antara ratusan testimoni yang membuktikan
kehebatan penapis Rx-Water ini.

 

dr Nordin
APA KATA MRK-b
“Jelas Berkesan atas Penyakit Parkinson dan Otot yang Kejang!

myphoto“Ayah saya mengalami Penyakit Parkinson. Selepas meminum selama 2 minggu ketaran berhenti. Kulit kakinya gatal teruk tak boleh makan ayam dan makanan laut. Bermacam-macam ubat dimakan dan disapu, kena suntikan tak sembuh juga. Selepas meminum dan mencuci kaki dengan Rx-Water sudah pulih sepenuhnya. Ibu saya mengalami sakit urat dan tak boleh berjalan dan ototnya selalu kejang. Selepas sebulan meminum sekarang boleh berjalan dengan baik dan mukanya nampak ceria. Saya ada seorang anak istimewa berumur 2 tahun. Dia selalu terjaga waktu malam dan akibatnya saya pun tak boleh tidur. 3-4 hari tidak buang air besar, kakinya juga tegak dan kejang tetapi selepas meminum dan memandikan dia dengan Rx-Water, dia tertidur lena hingga pagi, 2 kali buang air besar, kaki tegak menjadi lembut, demam dia sebab sawan juga sembuh.”
Fauziah Ismail Johor Bahru

———————————————————–
“Hilang Selera Untuk Merokok! Dapat Berjalan Selepas Kena Strok! Kesan Menakjubkan Atas Anak Istimewa!
myphoto“Masalah saya adalah batuk, kahak dan kuat merokok. Minggu pertama saya meminum Rx-Water batuk dan kahak hilang. Saya merokok selama 10 tahun tetapi selepas meminum Rx-Water sekarang tak boleh merokok. Seorang mak cik mendapat strok dan seminggu terlantar atas katil. Selepas meminum Rx-Water selama 3 hari sahaja mak cik itu boleh berjalan. Susah nak percaya, tetapi benar!. Anak saya lahir terlebih bulan dan bermasalah paru-paru semasa lahir dan dimasukkan ke ICU. 50 hari duduk hospital. Balik rumah sangat sensitif. Kena habuk dapat asma, orang demam dia pun dapat demam. Jadi selalu ke hospital, kalau tak boleh jumpa pakar swasta. Selepas memberi dia Rx-Water hampir setahun sekarang tak pernah ke hospital, tiada rekod medikal. Anak kawan saya berumur 6 tahun adalah anak istimewa dan menghadapi masalah tiroid. Badannya kurus dan kepalanya besar. Selepas meminum Rx-Water, dia demam dan terus meminum dan dia muntah 3 mangkuk lendir. Selepas seminggu dia boleh bermain, cergas, kenal huruf. Dulu dia perlu dimasukkan tadika istimewa tapi sekarang masuk tadika biasa. Ini sungguh menakjubkan! Ibu kawan saya terdapat tumor dalam kepala. Malam tak boleh tidur sakinya teruk. Selepas meminum Rx-Water dia boleh tidur, makan dan rasa cergas.“
Andek Ismail Johor Bahru
———————————————————–
“Saya Berhenti Dari Merokok! Ayah Tak Perlu Kerusi Roda, Ibu Tak Guna Insulin Lagi, Jerawat dan Sinus Anak Hilang, Kaki Yang Bengkok 14 Tahun Kini Lurus, dan Banyak Lagi…”
myphoto“Saya ada masalah kulit pada kaki dan dada, serta lelah dan saya kuat merokok. Selepas meminum Rx-Water selama seminggu, saya tak boleh merokok lagi dan selepas 2 minggu masalah kulit saya lebih baik dan lelah juga turut pulih. Bapa saya menggunakan kerusi roda kerana masalah kaki. Selepas meminum Rx-Water dan RX-TRA, kerusi roda dilipat dan disimpan tapi kerana dia boleh berjalan menggunakan tongkat. Ibu saya menghidap kencing manis dan terpaksa suntik insulin 2 kali sehari. Selepas mula meminum Rx-Water, sekarang doktor menghentikan insulin. Dia hanya makan ubat sahaja. Muka anak saya yang berumur 17 tahun berjerawat. Selepas meminum dan mencuci muka dengan Rx-Water, jerawat hilang. Seorang lagi anak ada sinus. Dia selalu selsema. Sekarang tiada masalah selsema langsung. Ibu kawan saya, duduk kerusi roda kerana kakinya bengkok selama 14 tahun dan bengkak. Sekarang kakinya sudah tegak, diri lurus dan nampak tinggi sekarang. Kawan saya Sivanathan menghidapi leukimia kronik. Saya berikan bekalan Rx-Water dan dia mengatakan bahawa badannya rasa ringan, lebih sihat tetapi masih dalam rawatan. Adik Sivanathan dihentikan kerja dari SQ kerana masalah kulit. Kulitnya kasar, kering dan berkopek. Juga masalah sembelit. 3-4 hari tidak membuang air besar. Sekarang semuanya hilang.”
- MD Isa Bin Kamsani  Singapura
———————————————————–
“Mententeramkan Jiwa Si Pengamok, Memulihkan Lumpuh, Kencing Manis dan Darah Tinggi!”
myphoto”Kencing manis saya naik ke tahap 25. Saya juga berdarah tinggi. Macam-macam ubat dicuba, namun tak baik juga. Saya terjatuh dalam longkang dan duduk di hospital selama 3 bulan. Rakan saya memberi saya Rx-Water. Saya meminum dan membasuh luka tersebut dan badan rasa ringan, kaki tidak sakit dan boleh berlari, berlompat pun. Menantu saya pula mengamok sehingga kami begitu takut. Dia suka duduk seorangan, tak suka jumpa orang dan tak mahu bekerja. Saya memaksa dia meminum Rx-Water dan selepas seminggu, dia elok dan mula bekerja sekarang. Kawan saya pula lumpuh. Saya berikan dia Rx-Water dan selepas meminumnya dia demam, tetapi dia terus meminum dan sekarang boleh berjalan menggunakan tongkat!”
- Halimah Husin  Kedah
———————————————————–
“Terkena Tar Panas di Kaki!”
testimoni.md nawai

“Pada 2009, saya mengalami kemalangan di mana tar panas dari lori tersimbah ke kaki saya. Ini mengakibatkan pendidihan dan kelecuran di bahagian kulit sehingga ke isi. Doktor hampir-hampir memotong kaki saya dan ketika itu, peluang saya untuk mendapat menggunakan sepenuhnya fungsi kaki saya amatlah tipis. Tetapi selepas menggunakan Rx-Water® selama beberapa minggu, doktor sendiri terkejut melihat kepantasan proses penyembuhan kaki saya. Hari ini, saya sudah boleh berjalan dan berkerja seperti biasa. Terima kasih Rx-Water!”

- Mohd Nawai Razali, 37 tahun

    ———————————————————–
“Hilang Bau-Bauan!”
testimoni-mahnum
“Saya mula menggunakan air Rx-Ozone untuk membersih ikan di mana bau hanyir hilang begitu sahaja sementara ikan tersebut tahan lebih lama dan lebih segar. Sejak dari itu, saya menggunakan pemproses air Rx-Ozone untuk sayur-sayuran, buah- buahan, makanan mentah malah untuk menghilangkan “bau pasar” dari kereta!”
- Pn. Mahnum Ali, 61 tahun
      ———————————————————–
“Mengidap Penyakit Radang “Steven Johnson!”
testimoni-kasumabahri
Para doktor mengesahkan bahawa saya menghidap penyakit radang “Steven Johnson”. Bukan setakat luaran sahaja, malah hati dan otak saya turut di jangkiti. Doktor menganggarkan bahawa saya akan ditahan di wad untuk jangka masa yang lama, namun hanya selepas 3 hari, saya dibenarkan pulang. Rahsianya? Saya membawa Rx-Water® dari rumah untuk mandi, minum, lap badan dan bagi kegunaan di hospital!”
- Pn. Kasumabahri Masjuriah, 56 tahun
      ———————————————————–
“Mengidap Leukemia!”
testimoni-badrul
Saya disahkan menghidap leukemia pada 2008 dan mula menjalani rawatan kemoterapi. Seperti yang sedia maklum, rawatan kemoterapi membunuh bukan sahaja sel kanser tetapi juga sel-sel lain. Saya diperkenalkan dengan Rx-Water® sewaktu menjalani rawatan, dan saya dapati penggunaannya banyak membantu mengurangkan kesan sampingan proses rawatan. Kini, saya disahkan pulih dan mula berkerja seperti biasa!”                                     -
Badrul Hisyam Mohd Akhiar, 24 tahun
      ———————————————————–
“6 Tahun Menderita Penyakit Kulit (Ekzema)!”
testimoni-nor-hafiza1
6 tahun menderita penyakit kulit (ekzema) dan bermacam-macam rawatan dijalankan namun tiada tanda akan sembuh. Paling menyedihkan ketika beliau hendak membuka pakaian di mana kulit-kulit pada tubuhnya akan tersiat sekali kerana nanah dan darah kering melekat pada bajunya. Tetapi, setelah bertemu dan mengamalkan Rx-Water®, penyakit adik Nor Hafiza semakin sembuh dimana lukanya semakin kering dan pulih. Sekarang, beliau sudah boleh bersama rakan-rakan ke sekolah!”
Nor Hafiza Alias, 12 tahun
dr Nordin

 

Artikel-artikel mengenai Rx-Water dan Prof Dato Dr Noordin
telah banyak disiarkan dalam akhbar-akhbar perdana
di Malaysia, Singapura, Indonesia & Brunei. Ini menunjukkan
penerimaan pembeli-pembeli di rantau ini akan keberkesanan
penapis air THE ALL NEW RX-WATER SYSTEM..

 

newspaper cutting


  Cepat bertindak sebelum terlambat ye…!!  

 kata2

 

Kami percaya ANDA nakkan bukti..Sila saksikan video ini…

(Untuk menyaksikan “Video Slide Presentation” ini

dengan lebih JELAS, sila KLIK

 

 “FULL SCREEN”    download

disebelah kanan bawah video ini)

  

 

 

tempahan3

 

Dapatkan Informasi Terkini Daripada Kami Terus Ke Emel Anda Secara Percuma.

Sila Isi Nama Dan Emel Anda Di Bawah Ini

Nama           :

                           

 

apakah itu air ozonUmumnya, ‘Ozonated water’ atau air berOzon mempunyai 3 fungsi yang luar biasa

DETOKSIFIKASI

PENSTERILAN &

PENGHAPUS BAU

selain mempunyai fungsi ‘HealingTherapy’ yang hebat.
(sesuai untuk rawatan PESAKIT-PESAKIT kronik)

Secara semulajadinya, di manakah kita boleh memperolehi gas Ozon?

Jawapannya ialah apabila berlakunya kilat atau petir menyambar Bumi. Pada masa itu, dalam sekitar 20 meter radius sekitar kawasan panahan petir itu didapati udara dan persekitarannya sangat-sangat bersih dari pelbagai jenis kotoran, hama, kuman dan pencemaran. Itulah sebabnya, apabila berlaku hujan lebat beserta kilat sambar menyambar, selepas hujan, kita akan dapati udara persekitaran begitu segar sekali.

keunikan the all new rx-water Agen Bio-Aktif Bamboo-Qun yang pertama seumpamanya di Dunia dan dipatenkan oleh Worldwellness Network – Ia diadaptasikan dari teknologi zaman Dinasti Ming pada tahun 1486 yang menyimpan air yang diambil dari perigi Diraja dan disimpan di dalam Buluh khas. Zat bio-aktif Buluh adalah 10 kali ganda lebih kuat dari Arang kayu atau Arang Tempurung. Air yang tersimpan ini menjadi begitu bersih & selamat kerana agen bio-aktif Bamboo-Qun ini ‘hidup dengan memakan bakteria’. Di samping ianya memberi rasa sedap dan Tenaga FIR semulajadi kepada Air

 Biominex Beads pula mengion & mengalkali Air dan menghasilkan pH air dari 8 ke 8.5 di samping Activated Carbon yang menyerap bau-bauan, warna & bahan toksik seperti Klorin Teknologi Crystal Ball mewujudkan Pemindahan Tenaga & pengaktifan penyembuhan semulajadi

 Rx-Ozon The All New Rx-Water bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat, tetapi ia juga mampu mengeluarkan air padat Ozon untk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia & bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian

 One Touch Technology pada Plat elektronik menggunakan kuasa rendah untuk menghasilkan Ozon pada konsentrasi 0.125-0.255 ppm untuk digabungkan bersama RxWater. Ia merupakan Food Detoxifier & Sterilizer yang hebat

 

beberapa fungsi air ozon Air Rx-Ozone atau ‘Ozonated water’ adalah 3000X ganda lebih kuat daripada klorin dari segi keupayaan membunuh Kuman, Patogen & Bakteria tetapi tanpa kesan merbahaya seperti Klorin. Itulah bahayanya kesan klorin kepada tubuh kita yang boleh beri mudarat terus menerus jika kita tertelan pure klorin. Klorin telah disahkan sebagai salah satu penyebab Kanser pada tubuh manusia.

Menghapus kotoran, bahan kimia, racun (racun kulat & perosak dalam sayur & buah) serta bahan Kimia (pengawet), Hormon & Antibiotik dalam daging, ikan & ayam – Ikan yang kita beli di pasar-pasar awam tidak terlepas dari unsur racun seperti Mercuri (dari lautan) ataupun hablur Asid Borik yang ditaburkan pada ikan supaya ia tahan lama. Ayam & Daging tidak terlepas dari suntikan Hormon dan Antibiotik yang boleh menyebabkan Kanser jika terlalu banyak diambil oleh tubuh kita. Caranya ialah, rendam Sayur, Buah, Ayam, Ikan atau Daging ke dalam air Rx-Ozone selama 10 min. Anda akan dapati seakan-akan minyak di atas permukaan air tersebut. Itulah racun yang diserap keluar dari makanan mentah tadi. Kemudian bilas (juga dengan air Rx-Ozone)

Kekalkan kesegaran makanan – menyimpan makanan mentah (sayur, buah, ikan, daging) yang telah direndam atau dibasuh dengan air berOzon menjadikan makanan tersebut tahan sekali ganda dari dibasuh dengan air biasa. Ia menjadikan makanan lebih segar 

Anda boleh menggunakan air Rx-Ozone untuk mandi. Hal ini dapat membantu anda untuk menyingkirkan bau badan. Ini juga baik untuk kecantikan kulit anda. Air Rx-Ozone akan memberikan anda perasaan segar dan mempunyai fungsi yang kuat untuk mengurangkan keradangan, mengurangkan rasa sakit, mengimbangkan pH kulit. Yang paling penting, Rx-Ozone Air mempunyai kesan antiseptik pada kulit yang akan racun bakteria yang di sebabkan oleh jerawat

Teknologi Air berOzon banyak digunakan di Spa-spa dan juga pusat kecantikan. Bayangkan saja memiliki manfaat air ozon untuk kulit anda di rumah anda dengan selesa. Anda boleh beritahu client anda seolah-olah memiliki Spa di rumah tanpa perlu keluarkan kos yang besar

Air berOzon, adalah di luar murni. Penuh ozon dan oksigen, air yang berOzon digunakan juga di pusat-pusat rawatan alternatif sebagai alat penyembuhan dan antibakteria/ajen antifungus serta diguna pada luka bakar, luka, lebam, dalam perubatan gigi, operasi dan banyak aplikasi lain

Gunakan semasa memberus gigi – Ia membunuh kuman/bakteria yang menjadi punca  kepada nafas berbau & Cavities. Dengan adanya air Rx-Ozone, dah tak perlu lagi membeli ubat kumur2 seperti Listerine

Semasa membasuh muka dengan pencuci muka, gunakanlah air Rx-Ozone untuk mencuci dan membilas. Kesannya lebih baik kerana air Rx-Ozone selain dapat naturalize kesan kimia dari sabun/krim pencuci muka tadi, ianya juga sangat sesuai untuk menyelesaikan masalah jerawat/akne kerana ia membunuh kuman DAN bakteria yang menyebabkan inflamasi. Di Spa-spa & pusat-pusat kecantikan menggunakan ternologi air Ber-Ozon sebagai salah satu rawatan kecantikannya (tetapi mahal & eksklusif). Kini kita mempunyai kelebihan tersebut di rumah kita tanpa perlu keluarkan banyak duit dan bersusah payah mengunjungi pusat kecantikan

Air Rx-Ozone sangat sesuai digunakan untuk Istinja (bersuci) dari hadas selain bagus untuk kegunaan membersihkan Bayi setelah buang air besar atau kecil. Juga sangat sesuai untuk digunakan semasa memandikan Bayi. Ia mencegah jangkitan kuman pada bayi serta membantu mengelakkan masalah-masalah kulit seperti ruam lampin, kegatalan, jangkitan fungus pada kulit Bayi. Ia umpama kita menggunakan bahan antiseptic seperti Dettol, Cydol dan lain-lain

 Air Rx-Ozone bagus digunakan semasa menshampoo rambut dan semasa membilasnya. Ia menghilangkan kesan bahan kimia dari Shampoo atau Conditioner yang mungkin member kesan jangka panjang ataupun boleh menyebabkan alahan kulit kepala

Kumur-kumur selepas makan makanan yang berbau terutamanya ulam-ulaman seperti Petai & Jering atau penghisap rokok. Ia dapat menghilangkan bau mulut dengan serta-merta. Setelah meminum air berkarbonat (Coca-Cola, Pepsi dll), makan makanan yang manis atau makanan berasid seperti jeruk & asam masin, berkumur-kumur dengan air Rx-Ozone dapat membunuh kuman dan Neutralize asid tersebut. Ia mengelakkan berlakunya pereputan enamel gigi dari tindakbalas sintesis kimia bakteria terhadap makanan tersebut yang boleh menghakis enamel gigi kita

Jika termakan racun atau makanan yang sudah basi atau yang sudah rosak, minum terus air Rx-Ozone untuk mengelakkan sakit perut

Jika menghidap Batuk Kering yang serius, minum air Rx-Ozone 1 mug penuh (dalam 500 ml). InsyaAllah, kesan batuk tersebut akan lekas reda dan hilang. Jika terkena Cirit birit, atau muntah-muntah, minum air Rx-Ozone untuk melegakan kesan tersebut

Jika mabuk atau terasa nak pitam, sapu rata air RxOzone pada kepala dan minum air Rx-Ozon. Kesan mabuk akan reda

Jika sakit mata kerana infeksi atau radang mata, letakkan air Rx-Ozone (seperti Eye-Mo),insyaAllah, sakit mata kita akan reda dan sembuh

Beri minum air Rx-Ozone pada haiwan peliharaan kita setiap selang sehari untuk mengelakkan pelbagai masalah penyakit (sekarang ini kos Veterina bukannya murah. Kadang-kadang lebih mahal dari Doktor manusia)

Spray di dalam kereta air Rx-Ozone untuk menghilangkan bau-bauan yang kurang enak

Gunakan air Rx-Ozone untuk membasuh dan bilas sudu, garfu, pisau, ‘cutting board’ (papan pemotong) untuk sterilize dari kuman

Apabila selesai membuat kerja-kerja mengecat, kadang-kadang kita terpaksa menggunakan ‘thinner’ untuk menghilangkan kesan-kesan cat pada tangan & kulit kita. Bahan ini adalah bersifat bes dan tidak sesuai untuk kulit serta boleh meresap ke dalam saluran darah kita. Disarankan, setelah membasuh dengan thinner ini, lekas-lekaslah rendamkan tangan kita ke dalam air Rx-Ozone untuk menghilangkan kesan-kesan kimia tadi

Jika menjalani pembedahan, setelah mengeluarkan ‘dressing’ atau plaster tersebut, spray dengan air Rx-Ozone untuk mengelakkan masalah infeksi & kegatalan selain bermanfaat untuk sembuh dengan cepat 

ciri2 utama rx-water Sangat beralkali (pH 9.1 – analisis oleh Sirim) – oleh itu air yang ditapis oleh Penapis RxWater membantu menyerap asid yang terhasil selepas metabolisma badan dan seterusnya dibuang melalui perpeluhan dan perkumuhan

 Mengandungi antioksidan – ini membantu mencegah kanser dari berlaku dan membantu untuk awet muda

 Sifat alkali dari air yang ditapis dengan penapis RxWater – mampu mengubah radikal bebas kepada oksigen untuk kegunaan badan. Air yang ditapis dengan penapis RxWater mengandungi oksigen yang tinggi

 Penggunaan sinaran infra merah semulajadi – membantu memecahkan molekul air dan menjadikan molekul air yang lebih halus seperti penghasilan pai water yang mudah diserap oleh badan

 Merangsang metabolisma tubuh – melalui penghasilan ‘Aura’ sewaktu proses penapisan

 Mempunyai sifat air yang terbaik dan membantu menguatkan daya ingatan

 Mengandungi Vitamin B2, B3, C, D, dan K. Kandungan mineral utama (sehingga 30 mineral) yang terdapat didalam air dikekalkan pada kadar yang optimum bagi mengelakkan risiko kekurangan atau berlebihan nutrient

 Air yang ditapis dengan penapis RxWater juga disahkan megandungi protein untuk tenaga tambahan

 TIADA KESAN SAMPINGAN – penggunaan penapis Rx-Water membantu anda memperolehi kesihatan yang lebih baik

 Pusingan air lawan jam berkonsepkan tawaf mengelilingi Kaabah

 Penapis Rx-Water juga menyamak air untuk memastikan kesuciannya

 Direka dan dikaji sendiri oleh Doktor Perubatan yang pernah menghidap penyakit Kanser iaitu Prof. Dato Dr Noordin Darus

 Kawalan mutu bertaraf antarabangsa walaupun penapis RxWater ini adalah buatan tempatan

  Penapis RxWater ini juga disokong oleh Program Well for Life dan Falsafah Kesejahteraan Sepanjang Hayat

 Mudah dipasang dan dikendalikan serta menjimatkan ruang – kerana saiz penapis RxWater yang kecil

 Dijamin halal – kerana ia adalah produk buatan syarikat Bumiputera Islam Malaysia. Kandungan bahan penapis didalam setiap katrij menggunakan bahan yang bersih dan halal sahaja

 

 


Anda nakkan jaminan? Sudah pasti!

 

Saya hanya mengesyorkan yang terbaik buat anda
daripada anda membeli lain-lain PENAPIS air yang ada dalam
pasaran di luar sana yang belum tentu halalnya dari segi
bahan-bahan yang di gunakan untuk membuatnya.

 

Sila rujuk article Think You’re Meat Free?’

Eye Opening List Of Products  Made from Animals’ dari Jeff Rense
untuk lihat senarai produk-produk yang menggunakan bahan dari haiwan.

Cuba lihat di bahagian Industrial & Consumer products.
 Water Filter termasuk salah satu darinya

 

 

kisah dr nordin

cancer - book cover

Foto tersebut adalah merupakan kulit buku di salah sebuah kedai buku terkemuka di Singapura (berharga S$25).Buku ini mengumpulkan individu-individu dari seluruh dunia yang menghidapi penyakit Kanser yang kronik tetapi telah sembuh sepenuhnya dengan menggunakan kaedah “Self-Help Strategies”, “Pemakanan dan Diet Khusus”, “Terapi Minda Dengan Meditasi”, “Mind Mastery”, “Holistic Approach” dan lain-lain. Mereka semuanya telah membuktikan bahawa rawatan Chemoterapy & Radioterapi bukanlah semata-mata cara yang ada untuk memenangi pertarungan dengan Kanser walaupun pada tahap yang teruk. Malah, kaedah rawatan Barat ini, lebih mendatangkan bahaya pada tubuh dan sebenarnya menimbulkan ‘keengganan’ sistem semulajadi tubuh untuk bangun dan menentang sendiri sel-sel Kanser tersebut.

Salah seorang dari mereka yang diceritakan di dalam buku ini ialah Dr. Noordin Darus. Ia menceritakan tentang penemuan hebat seorang Doktor perubatan dari Malaysia ini yang lebih dikenali sebagai Doktor Sukan dan juga seorang Cancer Survivor yang menjadi penawar kepada sejumlah besar pesakit-pesakit Kanser di Negara ini.

Penulis buku ini, Betty L. Khoo Kingsley telah menceritakan dengan panjang lebar tentang kisah Dr. Noordin dan penemuan beliau di dalam buku ini. Cuba bayangkan buku yang setebal 336 muka ini langsung tidak menyebutkan apa-apa produk pun yang ada di luar sana melainkan satu produk sahaja iaitu Rx-Water. Di dalam Chapter 8 buku tersebut yang berbunyi ‘Cancer & Water’ – Why Cancer Patients Desperately Need ‘Pure’ water? Beliau menyatakan “ While I do not believe in endorsing any product, however, I think we should recognize Malaysian Doctor & Sports Medicine Specialist Dr. Noordin Darus’s contribution to purify and enliven polluted tap water. His suffering & suspicion regarding tap water motivated Dr. Noordin to embark on a personal mission to study and source other forms of therapy that would work best for him and others. The result of his R & D is Rx-Water, described as a unique water purification system that is said to “enhance the Aura of a person who drinks it”. It is called Rx-Water Aura healing System.

cancer - book story

 

Inilah antara pengiktirafan dari luar Negara kepada inovasi & penemuan Dr. Noordin ini yang mana kita semua perlu syukuri. YB Prof. Dato Dr. Noordin Darus telah buat ‘part’ beliau untuk menolong masyarakat dengan penemuan hebat ini. Kini tibalah masanya kita pula menyambung ikatan ‘white ribbon’ ini ke seluruh dunia.

 

 
 

SEBAB-SEBAB MENGAPA PENAPIS AIR
THE ALL NEW RX-WATER OZON 
ADALAH PILIHAN
YANG TERBAIK UNTUK ANDA MEMILIKINYA !!

 

Terdapat beberapa pengguna baru Rx-Water yang kami temui mengaku bahawa mereka hampir membeli penapis air daripada jenama lain, tetapi apabila membaca mengenai Rx-Water, hati mereka terus terpikat dengan Rx-Water. Bila ditanya lagi, ramai akui sebab mereka memilih Rx-Water ada di sini..

 

1) Inovasi seorang doktor perubatan Islam & bekas pesakit kanser. PERTAMA di Dunia dihasilkan oleh DOKTOR PERUBATAN ISLAM iaitu Prof Dr. Noordin Darus pada tahun 2002 dahulu dengan Riwayatnya yang tersendiri iaitu melalui Ilham Murni yang diperolehi dari kajian Dr. Noordin semasa ditimpa Musibah Kanser Darah STAGE 4 pada tahun 2001 dulu sehingga beliau digelar ‘Blood Cancer Survivor’ yang terkenal di Malaysia & Asia Tenggara. Beliau menggunakan teknik Rawatan Air Hidup Berpenawar dengan cara Terapi MiFiRo (Minda/Fizikal/Rohani) untuk sembuh dari Kanser sepenuhnya pada tahun 2002 sehingga kini

kenali DDND

2)  Dihasilkan dengan teras yang berciri-cirikan Air Zam-Zam

 

3) Yang PERTAMA di Dunia mempunyai ‘KONSEP” Samak atau lebih tepat lagi konsep ‘Sertu’ (dari kehadiran najis berat yang terlepas di dalam air, jika ada) dengan unsur Tanah Liat ber-Ion Kalsium yang unik. Unsur Samak di sini bermakna bahan Tanah Liat yang dibasahkan ini bertindakbalas dengan kehadiran Patogen bawaan Air yang datangnya dari haiwan-haiwan berNajis Berat-contohnya Tape Worm yang terbukti boleh dimusnahkan dengan Tanah Liat tetapi sangat sukar dimusnahkan dengan hanya memasak air itu. Ini telah pun dikaji dan dibuktikan oleh para Saintis. ’Unsur’ Samak ini (bukannya ‘menyamak Air) ada pada Sistem pemurni Air The All-New Rx-Water dan tiada dalam mana-mana penapis air lain didunia yang menggunakan konsep ini. Air yang dituras melalui Sistem Rx-Water ini lebih Murni, Suci & Lestari

unik rxwater

4) PERTAMA di Dunia yg menggunakan teknologi Bamboo-Qun, iaitu sejenis unsur Bio-Aktif ‘Arang Buluh’ yang 10 kali lebih kuat dari ‘Activated Carbon biasa’ dalam mana-mana sistem penapis air jenama lain untuk basmi kuman/bakteria/microb selain memberikan tenaga FIR & menyedapkan air tersebut. Air Rx-Water rasa nikmat sebagai air buluh yang sangat sedap

 

5) SATU-SATUNYA Water Filter di Malaysia yang ada sistem OZONIZER sekali 2 dalam 1 untuk Sterilisasi/Nyah toksin semasa Penyediaan makanan/Nyah Bau

 

6) Brand tempatan  yang  diiktiraf oleh badan berkecuali yang telah memilih penapis air Rx-Water sebagai satu-satunya penapis air yang menepati piawaian MALAYSIA GOOD DESIGN – mendapat pengiktirafan ini sebanyak 2 kali pada tahun 2006 & 2010. Ini bermakna hanya sistem Rx-Water sahaja dari Malaysia yang dibenarkan untuk dieksport ke luar negara

Malaysia-Good-Design-Award-Rx-Water

7) Disertakan  dengan  amalan  peminuman – Terapi  MiFiRo.  Tiada   mana-mana  penapis  air  yang mempunyai panduan peminuman yang sebenar

langkahmifiro

8) 10 tahun di pasaran dan ramai yang telah mendapat manfaat penyembuhan. Antaranya ialah pesakit kanser, kencing manis, penyakit kulit kronik dan sebagainya

 

9) MUDAH DISELENGGARA & MUDAH ALIH - boleh buka dan pasang di Kampung, hotel atau mana-mana dengan mudah dan berkonsepkan DIY (Do It Yourself). Malah anda boleh membuat pertukaran katrij sendiri tanpa perlu membayar caj tambahan untuk upah servis

 

10) SATU-SATUNYA Water Filter di Malaysia yang memberikan LIFE-TIME WARANTY. Suatu jaminan yang sangat hebat.

 

life time warranty

11) Satu-satunya Sistem Penapis Air buatan/formulasi Malaysia yang dibenarkan untuk dieksport dan kini telah memasuki pasaran Singapura, Brunei & Indonesia (mendapat pengesahan dan kelulusan yang ketat di negara-negara ini).

12) Ada pensijilan HALAL Jakim dan menggunakan Seramik bermutu tinggi yang BEBAS dari unsur ‘Bone Charr’ atau tulang Haiwan - DIJAMIN HALAL, SUCI & MURNI. MALAH MENDAPAT SOKONGAN KHAS OLEH PRESIDEN PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA sebagai Penapis Air yang patut dimiliki oleh setiap rumah Muslim.

 

13) Dihasilkan oleh syarikat 100% Bumiputra Muslim yang kukuh dan membayar Zakat (kini berusia hampir 10 tahun). Malah syarikat Worldwellness Network adalah SATU-SATUNYA syarikat Network Marketing Bumiputra Muslim yang tersenarai di dalam Top 50 syarikat Jualan Langsung dalam Direct Selling Association Of Malaysia.

 

Sijil Halal rxwater

14) Disokong oleh KLINIK (PUSAT RAWATAN) khas iaitu PUSAT RAWATAN TERAPI MIFIRO yang menerima pesakit setiap hari dengan konsep rawatan Holistik & Alternatif termasuk konsultasi khas oleh YB Prof Dato Dr. Noordin Darus sendiri. Ia terletak di Menara Worldwellness, Tingkat 4, PJCC. Petaling Jaya, Selangor. Pusat Rawatan Terapi MiFiRo pernah disiarkan di Buletin Al-Hijrah, Astro.

Terapi MIFIRO adalah konsep terapi yang digunakan oleh Dr. Noordin Darus, doktor perubatan, Pakar Motivasi & Wellness Guru yang paling ternama di Malaysia. Dr. Noordin membuktikan Wellness Medication lebih berkesan dari Western Medication. Ia menggabungkan kaedah terapi dengan ‘Air Hidup’ berpenawar , Cellfood dari Alam Purba & Garam Bukit (sebagai Rawatan Fizikal) dengan sistem Terapi Minda & Rohani iaitu bagaimana nak melatih Minda untuk menjadi ‘Commander’ terhadap tubuh supaya terus sembuh selain faktor-faktor rawatan dengan Alam yang ramai orang tidak sedar adalah merupakan penawar yang paling ampuh. Beliau mengajarkan sistem rawatan yang bersifat Holistik, bersyukur & meyakini kekuasaan Tuhan. Gabungan Sistem Terapi ini menjadikan konsep Terapi MIFIRO begitu berkesan kerana digunakan oleh Dr. Noordin sendiri untuk sembuh dari Kanser Darah yang beliau hidapi pada tahun 2001 dulu.

 

MIFIRO CENTRE

15) Sistem Rx-Water adalah SATU-SATUNYA produk Penapis Air yang mendapat pengiktirafan dari MUSLIM CONSUMERS ASSOCIATION OF MALAYSIA (Persatuan Pengguna Islam Malaysia), sebuah pertubuhan yang mempunyai suara yang besar, disegani dan tersohor di Tanah Air. Malah, Air Rx-Water telah diperakui oleh Persatuan ini mempunyai ‘KESAN BAIK SEBAGAI PENAWAR BAGI PELBAGAI PENYAKIT TERMASUKLAH BEBERAPA PENYAKIT KRONIK dan PENYAKIT PSIKOLOGI’

 

 

knp mesti beli skrng

 

 

Mari kita lihat DISKAUN & HADIAH PERCUMA
yang bakal anda terima apabila anda membuat
pembelian d
i laman web kami…

 

DISKAUN & HADIAH-HADIAH PERCUMA  HARGA
(RM)
1) DISKAUN AHLI    400.00
2) PERCUMA – PAKEJ KATRIJ 1 & 2    350.00 
3) PERCUMA – SEUNIT AIROMAX (PENAPIS UDARA)  880.00
4) PERCUMA PENGHANTARAN & PEMASANGAN
DI SEKITAR LEMBAH KELANG
        -
5) PERCUMA KOS KURIER DI LUAR LEMBAH KELANG         -
JUMLAH NILAI DISKAUN & HADIAH PERCUMA 1,630.00

 

DISKAUN & HADIAH PERCUMA

di atas berjumlah RM1,630.00

hanya boleh didapati

 

di LAMAN WEB ini SAHAJA !!!

 

KLIK SINI UTK ORDER-3

 

 

 200 UNIT KUOTA KAMI

AKAN HABIS TERJUAL

DALAM MASA 1-2 BULAN

DARI SEKARANG !!

 

SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!

 

Sebelum 31 Oktober 2014

 

 

BERITA TERBARU !!!

 

PROMOSI TAMAT 31OKT2014

 

 

 

tanpa ragu2

Sekarang terpulang kepada anda untuk mengambil peluang ini
samada untuk merebutnya atau tidak?

 

Tidakkah anda mahu mendapat kesihatan
yang terbaik untuk diri anda?

 

Saya yakin anda pasti berkata YA!

 

Jadi berapa harga yang perlu di bayar?

 

Saya bukan menjual penapis air.
Saya menjual kesihatan yang lebih 
baik untuk anda.

 

Tiada gunanya anda membeli penapis air yang mahal
jika anda tidak mendapat faedahnya.

 

Kali ini saya buka tawaran pada 1 harga.

 

Pada masa akan datang saya mungkin menukar pakej ini dan
anda terpaksa membayar dengan harga yang lebih.

 

Yang pastinya saya mahu anda mendapat faedah
seperti yang telah saya perolehi sekarang ini.

 

Masa tidak menunggu anda lagi !!

 

Jika sebab di atas menarik minat anda untuk memiliki
Rx-Water, sila hubungi kami di 012 – 2614443 ataupun gunakan
khidmat Hubungi Kami yang terdapat dalam laman web kami.


Kami sedia memberi khidmat nasihat untuk membantu anda

membuat pilihan yang terbaik dalam memilih berbagai-bagai
jenis penapis air yang ada dalam pasaran Malaysia.

 

Cepat dapatkan

HADIAH-HADIAH PERCUMA

yang hebat dari kami di

Laman WEB ini sahaja !!

 

 

====================================================================

 

 

PENGAKUAN

Ini adalah sebahagian bukti-bukti pembayaran yang telah
kami terima melalui SMS yang telah dimasukkan oleh pembeli-pembeli
ke akaun Maybank kami sebelum kami membuat penghantaran dan
pemasangan (pasang – untuk area sekitar Lembah Kelang sahaja)
unit penapis air yang telah ditempah oleh pelanggan-pelanggan kami.

Anda tidak perlu risau kerana kami adalah
Authorized Distributor yang sah
dilantik oleh pihak pengeluar produk.

 

 

hamnorwati-sarawak

 

 

syed jasmi.pjaya

 

 

nora.btho


irwan.bangi

 

 

alizah.suadamai

 

Bukti e-mail dari Maybank & Bank Islam
(Bank Pembeli) kepada kami

 

maybank transfer 

IBG-BK ISLAM-2

 

buat bayaran dgn debit kad

 

Antara Pembeli-Pembeli
“THE ALL NEW RX-WATER OZONE”
kami yang terbaru..

 

pengguna rxwater1

latest pelangan2 rxwater

 

Antara Testimoni-Testimoni Pengguna Produk 
“THE ALL NEW RX-WATER OZONE”
yang kami terima…

 

anak jrng klini.sayur fresh.sakit gg

air x bau.brtenaga.nasi x basi

 

 

 

 

Jika anda membaca sehingga kesini,

anda sememangnya seorang yang prihatin tentang
kesihatan diri 
dan keluarga anda.


Penapis The All New Rx-Water sememangnya pilihan
terbaik untuk anda sekeluarga.


Jika anda merasakan penapis
THE ALL NEW RX-WATER ini mahal,
tanyalah diri anda sendiri.

 

Berapakah nilai kesihatan anda?

Malahan Prof. Dato Dr. Noordin Darus pernah berkata:

“Jika anda fikir kesihatan itu Mahal, cubalah kesakitan”

kerana kesihatan itu tidak ternilai harganya.

“YANG SIHAT MEMPUNYAI SERIBU IMPIAN,
TETAPI YANG SAKIT HANYA SATU…….”
(Nak baik /sihat jam tu jugak)

 

Sesungguhnya mencegah itu bukan saja lebih mudah tetapi juga
lebih 
menjimatkan berbanding dengan mengubati.

 

Tahukah anda kos merawat kanser adalah jauh lebih mahal
dari harga penapis Rx-Water ini  !!

 

Masih ragu-ragu? Hubungi saya di talian 012-2614443.
Saya gembira untuk berkongsi dengan anda tentang kebaikan
Penapis The All New Rx-Water Ozon ini.

 

pesanan akhir 

dptkan rxwater skrng

 

 

Order-speed2

KLIK SINI UTK ORDER-3


ATAU ANDA BOLEH HANTAR SMS /
WHATSAPP PADA KAMI….

 

tempahan3

 

 

P/S – Pada masa akan datang kami mungkin menukar pakej ini dan anda
mungkin tidak dapat HADIAH2 PERCUMA seperti yang ditawarkan…

P/P/S - Cepat jangan fikir lama-lama. Kesihatan anda & keluarga anda
dalam bahaya
kerana air yang anda minum itu nampak bersih pada
zahirnya tetapi ia masih
mengandungi karat, kuman, virus, logam berat,
bahan radioaktif malahan najis & mayat juga antara pencemaran yang turut
keluar dari paip air ya
ng dibekalkan ke rumah anda…

P/P/P/SAnda tak percaya! Cuba bukak cerek air panas anda dan perhatikan
didalamnya. Anda pas
ti terkejut kerana terdapat mendapan kekotoran seperti
lendir dan lumpur yang akan membahayakan kesihatan anda jika terminum!!

 

                              SANGGUPKAH ANDA MINUM

                                   AIR SEPERTI ITU?

 Ikhlas

Dzulkiffly Abdullah Munir
Emerald Manager
Authorized Rx-Water Distributor
Mobile: 012 – 2614443