ADAKAH KATRIJ PENAPIS AIR ANDA SUCI?

Berhati-hati Bahan Seramik Dalam Alat Penapis Air Dari Tulang Haiwan
Ramai para pengguna Islam tidak menyedari tentang fakta bahan Seramik yang banyak digunakan di dalam kebanyakan alat sistem penapis air yang terdapat di pasaran. Bahan Seramik ini biasanya terdapat pada bahagian pertama mana-mana sistem penapis air. Ia berfungsi untuk menyaring bahan lumpur, lumut, microorganisma dan bahan-bahan cemar yang besar sebelum melalui proses penyaringan berikutnya.
Akan tetapi satu hakikat yang perlu disedari oleh kesemua pengguna Islam ialah banyak bahan Seramik yang ada di pasaran diperbuat dari bahan ‘Tulang Haiwan’ yang dihancurkan, diproses secara mampatan serta dibentuk seperti tiub untuk dipasang pada kartrij sistem penapis airFakta kedua yang lebih menakutkan ialah ada juga bahan ini diperbuat dari tulang Khinzir. Teknologi ini sama seperti teknologi membuat bahan porceline, bahan industri yang menggunakan Seramik, Ceramic Ball, Ceramic Disc dll yang banyak digunakan sebagai bahan di dalam alat penapis air di pasaran termasuklah yang mempunyai standard antarabangsa. Yang paling popular dan paling  meluas penggunaanya ialah dari bahan ‘Bone-China’ yang bermutu tinggi, tahan lama serta ‘cost effective’.’Bone-Cina’ atau ‘Fine Bone-China’ begitu popular dan cukup meluas penggunaannya di dalam industri  ini.Bukan sahaja bahan Seramik, malah bahan lain di dalam alat penapis air seperti penapis Karbon  tertentu juga ada yang menggunakan  bahan yang dibuat dari  tulang haiwan. Ia dipanggil ‘Bone-Char’ (proses pembakaran serbuk tulang haiwan yang kemudiannya dimampatkan). Ia diproses dari ‘cattle bones’ atau tulang2 haiwan ternakan dan begitu banyak supply di negara asal bahan ini serta bahan Seramik untuk Sistem penapis air ini diproses dan dibuat (China). Cuba anda agak, tulang haiwan ternakan apa yang paling banyak di sana?Oleh itu, bagi pengguna Islam haruslah berhati-hati. Bukan sahaja bahan Seramik dan bone char digunakan secara meluas untuk alat penapis air, malah ‘refine sugar atau gula halus, bahan pemutih gigi, bahan menampal gigi, pinggan mangkuk, alat solek, dakwat, pewarna/dakwat alat  printer dan bermacam lagi.
Ramai juru jual sistem-sistem penapis air pun tak tahu tentang fakta ini. Dr. Noordin menyedari dan menginsafi perkara ini dan memberikan alternatif kepada para pengguna Islam untuk memilih sistem penapis air inovasi beliau, Rx-Water yang beliau reka sendiri dengan menggunakan bahan Seramik yang diperbuat dari Batu bermutu tinggi serta bahan-bahan katrij yang Suci. Ia lebih Selamat dan Suci. Sila rujuk di SINI untuk info lengkap tentang sistem The All-New RxWater (Unik, Suci & Berkesan)
Bagaimana Nak Mengenal bahan
Seramik dari Tulang?
 


Mudah, tetapi ianya perlu diperiksa sebelum sistem itu dipasang di rumah anda dan sebelum memasukkan air ke dalam sistem tersebut. Buka alat kartrij Seramik tersebut dan gosok sedikit dengan jari anda. Jika anda lihat ada serbuk putih pada jari anda, bermakna ianya diperbuat dari Batu. Akan tetapi, jika ianya terasa agak licin dan sukar untuk mengeluarkan serbuk padanya, maka kemungkinan besar ianya adalah diperbuat dari Tulang. Bahan tulang ini efektif, murah dan mudah didapati di dalam pasaran. Oleh yang demikian, banyak syarikat pengeluar alat penapis air ini menggunakannya.

Sila rujuk article Think You’re Meat Free?’ – Eye Opening List Of Products
Made from Animals’ dari Jeff Rense 
untuk lihat senarai produk-produk yang menggunakan bahan dari haiwan.
Cuba lihat di bahagian Industrial & Consumer products.
 Water Filter termasuk salah satu darinya


Cubalah renungkan, hampir 90% alat penapis air di pasaran negara kita adalah diimport terutamanya dari negara-negara Timur seperti Taiwan, Jepun dan Korea. Malah produk penapis yang datang dari negara-negara Barat pun menggunakan bahan-bahannya yang diproses di China dan Taiwan. Sistem rawatan Air berAura Rx-Water adalah satu-satunya sistem dalam sejarah yang dihasilkan oleh seorang doktor pakar Muslim yang mana beliau sendiri mengharungi penyakit Kanser yang serius dan diberi ilham oleh Ilahi dengan penemuan unsur Tanah liat dan Air suci dan mempunyai unsur tenaga (semasa bertarung dengan Kanser dulu) dan menghasilkan sistem ini untuk dirinya sendiri pada mulanya (sehingga beliau sembuh dengan izin Allah) dan kemudian dimanfaatkan oleh orang lain. Dan syarikat yang beliau asaskan untuk memasarkan inovasi beliau ini adalah 100% milik penuh orang Bumiputera Islam yang membayar Zakat.

Kebenaran ini juga telah diperakui dimana RxWater ini
mempunyai sijil HALAL yang dikeluarkan oleh JAKIM

HALAL JAKIMDemonstrasi Kesan Tenaga & Aura pada Rx-Water

Air Rx-Water bukanlah hanya sistem rawatan air biasa. Ia lebih dikenali sebagai Aura converter atau Sistem Terapi Air Penyembuh Aura. Banyak sistem ‘penapis’ air di pasaran yang mendakwa airnya bersih dan selamat. Memang benar ia bersih, malah diuji dengan TDS Meter, pH Meter, ujian beras dan lain-lain. Tetapi bersih sahaja tidak mencukupi.

Bagi umat Islam, yang paling penting ialah ianya mestilah ‘SUCI Lagi MENYUCIKAN’. Rx-Water ialah satu-satunya sistem yang menggunakan bahan Tanah Liat berion Kalsium serta Aura Converter (pada Katrij ke 4) yang dipatenkan oleh Dr. Noordin Darus sendiri setelah beliau mendapat ilham dari Ilahi semasa menderita sakit Kanser Darah 7 tahun dulu. Rupa-rupanya air yang dilalukan pada tanah liat memberikan kesan ‘Penyucian’ yang menakjubkan. Malah banyak sistem penapis di luar sana yang menggunakan bahan Seramik yang diperbuat dari tulang haiwan & bahan tulang yang paling kerap diguna ialah tulang Khinzir. Ia tidak dapat diketahui dengan ujian DNA.
Dalam agama Islam pun ada menyatakan, 
“Sesuatu yang kamu ragui itu atau was-was, lebih baiklah di tinggalkan”
.
Tetapi sistem Aura Converter RX-Water menggunakan bahan Seramik (pada katrij pertama) yang diperbuat dari batu yang berkualiti tinggi untuk menyaring keladak, ‘sediments’, rumpai & kotoran dari punca air kita. Ia ibarat buah pinggang kita. Bahan-bahan yang digunakan selamat dan suci serta tiada unsur-unsur Haram atau Syubahah. Air yang keluar dari sistem ini mempunyai kesan ‘Tenaga’ atau ‘Qi’ yang sangat menakjubkan. Ianya meresap ke dalam tubuh kita walaupun hanya dengan memegang sahaja botol airnya. Tenaga inilah yang ‘rejuvenate’ atau membangkitkan ‘Self Healing System’ kita untuk sembuh. Malah ‘Medan Tenaga’ yang dihasilkan dari air Rx-Water ini seakan sama dengan Air Zam-Zam, air penawar terbaik di dunia yang mengeluarkan unsur medan tenaga yang bersifat ‘Lawan Jam’. Ini adalah kerana pergerakan ini (kanan ke kiri/lawan jam) adalah hukum alam kerana:-
1. Bumi berputar di paksinya mengikut arah lawan jam
2. Bulan mengelilingi Bumi mengikut arah lawan jam
3. Bumi mengelilingi Matahari juga mengikut arah lawan jam
4. Seluruh Cekerawala & Alam semesta sebenarnya berputar mengikut arah lawan jam
5. Malah kita Tawaf di Kaabah juga mengikut arah lawan jam


SESUATU YANG BAGUS TU BUKAN
HANYA PERLU BAIK, 

TETAPI JUGA PERLU BENAR

 

 Renungkanlah!!

 

Adakah ANDA masih ragu-ragu?? 
Anda patut berbangga dengan FAKTA-FAKTA ini!!

1) Ada berapakah DOKTOR PERUBATAN Bumiputera yang
menjadi Perdana Menteri dalam dunia?
1 ORANG sahaja (Tun Dr.M)

 

2) Ada berapakah DOKTOR PERUBATAN Bumiputera yang
telah pergi ke Angkasa Lepas dalam Dunia?
1 ORANG Sahaja (Dato Dr. Sheikh Muzaffar)

 

3) Ada berapakah DOKTOR PERUBATAN Bumiputera yang
jatuh sakit (Kanser) & diberi ILHAM oleh Ilahi untuk mencipta sistem
Terapi Air (untuk dirinya sehingga sembuh) dan
dimanfaatkan oleh beratus ribu manusia?
1 ORANG SAHAJA – (Dato Dr. Noordin Darus)

Ya, Dato Dr. Noordin adalah orang yang telah merekacipta inovasi yang sangat menakjubkan ini.  Ilham seorang Doktor perubatan yang menukar musibah kepada ciptaan unik untuk seluruh ummat, InsyaAllah. Ia Unik, Suci & Berkesan. Memperkenalkan The All-New Rx-Water.

Sila rujuk di SINI untuk info lengkap tentang sistem The All-New RxWater (Unik, Suci & Berkesan)

KEUNIKAN “THE ALL NEW RX-WATER”


Agen Bio-Aktif Bamboo-Qun yang pertama seumpamanya di Dunia dan dipatenkan oleh Worldwellness Network – Ia diadaptasikan dari teknologi zaman Dinasti Ming pada tahun 1486 yang menyimpan air yang diambil dari perigi Diraja dan disimpan di dalam Buluh khas. Zat bio-aktif Buluh adalah 10 kali ganda lebih kuat dari Arang kayu atau Arang Tempurung. Air yang tersimpan ini menjadi begitu bersih & selamat kerana agen bio-aktif Bamboo-Qun ini ‘hidup dengan memakan bakteria’. Di samping ianya memberi rasa sedap dan Tenaga FIR semulajadi kepada Air
Biominex Beads pula mengion & mengalkali Air dan menghasilkan pH air dari 8 ke 8.5 di samping Activated Carbon yang menyerap bau-bauan, warna & bahan toksik seperti Klorin Teknologi Crystal Ball mewujudkan Pemindahan Tenaga & pengaktifan penyembuhan semulajadi
Rx-Ozon: The All New Rx-Water bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat, tetapi ia juga mampu mengeluarkan air padat Ozon untk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia & bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian
One Touch Technology pada Plat elektronik menggunakan kuasa rendah untuk menghasilkan Ozon pada konsentrasi 0.125-0.255 ppm untuk digabungkan bersama RxWater. Ia merupakan Food Detoxifier & Sterilizer yang hebat