BAHAYA KLORIN DALAM
AIR MINUMAN ANDA

 

1) TAHUKAH ANDA, KLORIN DALAM AIR MINUMAN ADALAH
PEMBUNUH SENYAP TANPA ANDA SEDARI
SELAMA INI!

 

Mungkin anda kata kami buat cerita..

Pesan Prof. Dr. Muhaya..

“Jangan Minum Air Paip..Sangat Merbahaya !!”

Saksikan video ini untuk lebih mengetahui cerita sebenarnya..

 

        

 dan video ini

       

 

 

2) AIR YANG DIMASAK TANPA DITAPIS TERLEBIH DAHULU

Ada yang mengatakan pendidihan/memasak adalah cara terbaik untuk membuang KLORIN, tetapi ia sebenarnya tidak menghilangkan kandungan KLORIN di dalam air. Sebaliknya pendidihan/memasak akan menghasilkan Trihalomethanes (THMs) yang sangat mengerikan akibatnya terhadap kesihatan penggunanya. (Kajian dari universiti luar negara).

Tentu anda bertanya, Kenapa ?? Kerana air paip masih mengandungi KLORIN yang belum dinyahkan dalam air minuman anda walaupun anda telah memasaknya terlebih dahulu..

Sila KLIK untuk melihat laporan tersebut ..

==>> http://monofoilclean.com/…/uploa…/2010/09/Trihalomathane.pdf

Saya pernah mendapatkan jawapannya daripada Prof Dato Dr Noordin (bekas pesakit Kanser Darah Stage 4) sendiri berkenaan KLORIN dan beliau sendiri tidak dapat menerima yang mengatakan KLORIN tidak merbahaya pada kesihatan manusia.

Bila ditanya, beliau menjawab, “Saya sudah kena kanser darah stage 4 dan saya sebagai Doktor Perubatan sendiri tak dapat menerimanya. Beliau berkata, ” Ada 2 School of Thought iaitu:-

1) Yang kata “YA” 
2) Yang kata “TIDAK”..

Beliau mengambil pendekatan “Yang kata Ya” setelah membuat kajian beliau sendiri dan diberi ilham oleh Allah SWT, jawapannya ada pada AIR yang beliau minum sehari-harian”.

Dalam kajian yang beliau lakukan, AIRlah yang menjadi punca beliau mendapat kanser darah. Sebabnya KLORIN dalam AIR kerana 70% daripada sel-sel dalam tubuh badan kita terdiri daripada air..”Bayangkanlah kalau air yang kita minum itu tidak elok, maka seluruh badan kita tidak elok” (Prof Dr Muhaya).

bagaimana cell tercemar1

Sila KLIK Untuk melihat laporan penuh dibawah dan anda nilailah sendiri kesan KLORIN dalam air minuman anda.

“HEALTH EFFECTS OF CHLORINE IN DRINKING WATER”
(Kesan Kesihatan – Klorin Dalam Air Minuman)

==>> http://www.pure-earth.com/chlorine.html

3) FAKTA : TAHUKAH ANDA, KLORIN TURUT DIGUNAKAN
SEBAGAI SENJATA PADA PERANG DUNIA PERTAMA?

Untuk membaca laporan tersebut, sila KLIK link yang diberi.

==>> http://www.wwvets.com/gaswarfare.html

==>> http://spartacus-educational.com/FWWchlorine.htm

 

Bayangkanlah kalau KLORIN pun pernah digunakan sebagai SENJATA dalam peperangan, cuba anda fikirkan bagaimana rasanya KLORIN itu akan bertindak balas dalam tubuh anda dalam masa jangka panjang!!

Semuanya sudah terjawab dalam laporan & video yang kami kemukakan seperti di atas.

 

Kami rasa cukuplah dengan FAKTA-FAKTA seperti diatas untuk anda memikirkannya….

Penapis The All New Rx-Water sememangnya pilihan terbaik untuk anda sekeluarga kerana ia adalah INOVASI seorang doktor perubatan Islam & bekas pesakit kanser PERTAMA di Dunia dihasilkan oleh DOKTOR PERUBATAN ISLAM iaitu Prof Dr. Noordin Darus pada tahun 2002 dahulu dengan Riwayatnya yang tersendiri iaitu melalui Ilham Murni yang diperolehi dari kajian Dr. Noordin semasa ditimpa Musibah Kanser Darah STAGE 4 pada tahun 2001 dulu sehingga beliau digelar ‘Blood Cancer Survivor’ yang terkenal di Malaysia & Asia Tenggara.

Tujuan utama penciptaan Rx-Water ini adalah bagi mengubati penyakit kanser darah serta membantu meringankan beban yang terpaksa ditanggung oleh Dr Noordin Darus ketika proses pemulihan sekitar tahun 2001 dahulu.

Akibat daripada keperitan rawatan kanser (iaitu kesan sampingan daripada kimoterapi), mengakibatkan beliau mengalami banyak kemusnahan sel-sel darah dan kehilangann rambut serta penurunan berat badan yang mendadak – sehinggakan beliau patah semangat. Selalu timbul persoalan dalam dirinya, bagaimana seorang doktor pakar kesejahteraan sepertinya, yang sering menjaga makan dan minum serta sentiasa bersenam juga masih boleh menghidap kanser.

Beliau menggunakan teknik Rawatan Air Hidup Berpenawar dengan cara Terapi MiFiRo (Minda/Fizikal/Rohani) untuk sembuh dari Kanser sepenuhnya pada tahun 2002 sehingga kini..

Saksikan video dibawah ini untuk bukti Rx-Water dapat membantu pesakit kanser..

 

Dan video testimoni pengguna Rx-Water

 

Dari sejak ia dilancarkan pada tahun 2003, Rx-Water telah berjaya membantu ribuan pengguna didalam meningkatkan kualiti kesihatan mereka. Air yang dihasilkan amat berkesan dijadikan sebagai terapi bagi mengubati pelbagai jenis penyakit. Sebagai manusia kita harus berusaha bagi mengubatinya, walaupun hanya dengan bantuan air sahaja. Ia bukanlah sesuatu yang menghairankan kerana kuasa penyembuhan itu ditentukan oleh Allah S.W.T. Disamping berusaha hendaklah kita perbanyakkan ibadat dan berdoa serta terus betawakal kepada-Nya. Semoga penyakit kita sembuh dan masalah yang dihadapi selesai.

Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud: “Tiap-tiap penyakit itu ada ubatnya. Apabila sesuai ubat itu terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah ia dengan izin Allah.”

Selain itu, apa yang menarik mengenai Rx-Water ini bukan sahaja dapat menghasilkan air yang bersih dan suci sahaja, bahkan ia juga berkesan didalam:

>> Menghapuskan kuman (sehingga 99.8%)

>> Menghalang pertumbuhan bakteria dan kulat air

>> Menghilangkan bau-bauan dan warna pada air

>>Menghasilkan air yang lebih lazat dan mempunyai tekstur rasa yang lembut

>> Menghapuskan bahan kimia, logam berat dan bahan radioaktif seperti klorin

>> Menghasilkan air yang mempunyai kandungan mineral

>> Meghasilkan kumpulan molekul air yang kecil dan mudah diserap oleh tubuh

>> Menghasilkan air yang dikategorikan sebagai air beralkali (pH > 8.0) dan ber-ion

>> dan masih lagi mampu menghasilkan air ber‘aura’ seperti Rx-Water lama (model 2003)

 

 

Jika anda merasakan penapis THE ALL NEW RX-WATER ini mahal, tanyalah diri anda sendiri..

Berapakah nilai kesihatan anda?

Malahan Prof. Dato Dr. Noordin Darus pernah berkata:

“Jika anda fikir kesihatan itu Mahal, cubalah kesakitan”

kerana kesihatan itu tidak ternilai harganya.

“YANG SIHAT MEMPUNYAI SERIBU IMPIAN, TETAPI YANG SAKIT HANYA SATU…….” 
(Nak baik/sihat jam tu jugak)

Tahukah anda kos merawat kanser adalah jauh lebih mahal dari
harga penapis Rx-Water ini !!

 

 

UNTUK IKTIBAR BERSAMA

Manusia hanya mampu merancang, tetapi Allah S.W.T. yang menentukan segalanya. Setiap musibah dan penderitaan yang menimpa manusia, tersirat 1,001 hikmah disebaliknya. Walaupun Dr. Noordin Darus merupakan seorang pakar kesejahteraan dan doktor perubatan, tetapi beliau masih tidak dapat lari daripada diduga dengan penyakit kanser darah.

Jika seorang pakar kesihatan pun tidak dapat lari daripada masalah penyakit yang hampir membawa maut, inikan pula manusia biasa seperti kita semua yang sering memandang “enteng’ terhadap kesihatan diri. Tetapi itulah sikap manusia, selagi tidak diuji dengan penyakit maka selagi itulah kita memandang ringan terhadap kepentingan akan penjagaan kesihatan.

Walaupun begitu, ‘mencegah itu adalah lebih baik daripada merawat’. Jadi Rx-Water juga merupakan salah satu daripada pencegahan awal (benteng) yang mampu anda berikan kepada seluruh keluarga anda.

 

Semoga dengan penggunaan Rx-Water ini, keluarga anda mendapat manfaat kesihatan daripadanya.

 

Insya Allah.

 

SILA KLIK

Order-speed2

 

 

 

 

 

 

cats

Zul-SSM(Kawasan Kuala Lumpur & Berdekatan)

BELILAH PRODUK