PEMBELIAN Rx-WATER: MENGGUNAKAN KAD KREDIT

RXi juga menawarkan pembelian Rx-Water melalui Kad Kredit melalui Skim ‘Ezy-Payment’ – Tanpa Faedah (Zero Interest) untuk tempoh sehingga 24 bulan. Selain tanpa dikenakan faedah, melalui Skim ‘Ezy-Payment’ ini anda juga tidak perlu membayar wang deposit.

Walaupun begitu, didalam Skim ‘Ezy-Payment’ ini, tidak semua bank menawarkan pembiayaan sehingga 24 bulan.

Dibawah ini merupakan jadual senarai bank-bank yang menawarkan Skim ‘Ezy-Payment’ untuk pembelian Rx-WATER serta tempoh masa pembayaran balik.

BAYARAN DGN KKREDIT-crop

NOTA

1) Untuk kad kredit CIMB BANK – 6/12 Bulan Pemegang kad wajib hadir ke HQ untuk menandatangani Borang Belian (ini adalah atas arahan CIMB Bank)

2) Untuk kad kredit MAYBANK – 12 Bulan Pemegang kad wajib hadir ke HQ untuk menandatangani Borang Belian (ini adalah atas arahan MAYBANK)

3) Untuk kad kredit HSBC/PUBLIC BANK – 6/12 Bulan Pemegang kad TIDAK PERLU hadir ke HQ untuk menandatangani Borang Belian TETAPI BORANG ASAL hendaklah dihantar ke HQ dalam masa 5 hari bekerja. Selepas diterima oleh HQ, barulah produk yang anda ORDER akan dikeluarkan oleh pihak HQ. (ini adalah atas arahan HSBC/PUBLIC Bank)

4) Untuk kad kredit BANK ISLAM – 12/24 Bulan Pemegang kad TIDAK PERLU hadir ke HQ untuk menandatangani Borang Belian TETAPI BORANG ASAL hendaklah dihantar ke HQ dalam masa 5 hari bekerja. Selepas diterima oleh HQ, barulah produk yang anda ORDER anda akan dikeluarkan oleh pihak HQ. (ini adalah atas arahan Bank Islam)

PROSES BELIAN MELALUI KAD KREDIT
(Jika Ezy-Payment 0% Interest – Installment)

1) Kami akan emailkan BORANG BELIAN dengan kad kredit kepada anda untuk diisi & ditandatangani. 

2) Kemudian anda hantar BORANG ASAL yang telah lengkap diisi dengan POS LAJU dalam masa 5 hari bekerja ke alamat HQ di PJCC, Selangor. (akan kami beritahu jika anda buat belian dengan Kad Kredit). Jika pihak HQ tidak menerima BORANG ASAL tersebut, maka secara OTOMATIK permohonan anda dikira GAGAL/CANCEL.

3) Setelah pihak HQ mendapat KELULUSAN dari Kad Kredit Bank anda, barulah Rx-Water yang anda Order akan dikeluarkan untuk pemasangan ke premis (untuk kawasan Lembah Kelang+Putrajaya+Shah Alam+Kelang sahaja) anda ataupun dikurierkan secara PERCUMA dengan NATIONWIDE/CITYLINK EXPRESS dimana anda akan menerima produk tempahan anda dalam masa 2/3 hari bekerja.

PROSES BELIAN MELALUI KAD KREDIT
(Jika Bayaran Penuh Tanpa Ezy-Payment Installment)

Jika anda membuat belian dengan menggunakan Kad Kredit tanpa EZY-PAYMENT INSTALLMENT (0% INTEREST) iaitu anda membuat BAYARAN PENUH (Lump SUM), kami akan datang ke premis/pejabat anda (untuk kawasan Lembah Kelang+Putrajaya+Shah Alam+Kelang sahaja) untuk anda isi & menandatangani BORANG BELIAN tersebut. Kami akan membuat belian untuk anda pada hari yang sama dan akan memasangnya ke premis anda pada petangnya (jika masa mengizinkan).

Untuk pembeli dari luar Lembah Kelang kami akan kurierkan ORDER anda selepas HQ menerima BORANG BELIAN anda (tanpa yang ASAL) yang lengkap diisi dan ditandatangani & setelah pihak Bank Kad Kredit anda mengesahkan belian tersebut.

Untuk maklumat lanjut, sila berhubung dengan kami ditalian 010-8102727.

Kami sedia membantu anda.