R

YEAR-END SPECIALS

PROMOSI AKHIR TAHUN

KEMBALI LAGI!!

Sangat berbaloi-baloi kerana harga yang anda beli ialah Harga Sebuah Unit Rx-Water yang baru dan Katrij yang di beri adalah PERCUMA.

 black line

               

         

black line

 

5 Kelebihan Penapis Air Rx-Water Ozon kami yang tidak ada pada penapis air yang banyak terdapat dalam pasaran di Malaysia. Kebanyakkan hanya memberi anda air yang bersih untuk diminum samada pada suhu sejuk, panas atau suhu bilik tetapi tidak dapat membantu kerja anda di dapur.

Tonton Video Ini..

black line

 

 

 

 

 

 

black line

black line

K1-HnC

K2-HnC

K3i-HnC

K3ii-HnC

K4-HnC

anticlockwise-HnC

Rx-Water Hot & Cold masih lagi mengikut Konsep Rx-Water yang mula-mula di perkenalkan dipasaran Malaysia dimana ia masih lagi mengekalkan ciri berikut:

 

Penapis Air Yang Mempunyai
Konsep SAMAK Bagi menSUCIkan Air
Tiada dalam mana-mana penapis air lain di dunia
yang menggunakan konsep ini !!

Katrij ke3 & ke4 inilah yang membezakan Rx-Water dengan penapis-penapis air lain yang terdapat dipasaran kerana terdapatnya Tanah Liat Berkalsium.

Bahan-bahan yang digunakan di dalam katrij ini telah membantu Rx-Water menghasilkan air yang boleh dijadikan sebagai AIR PENAWAR (Terapi Air). Kumpulan molekul mudah serap yang terdapat pada ‘Seramik Tenaga Aura’ memberikan tenaga getaran yang kuat pada air bagi memecahkan kumpulan molekul air kepada saiz yang lebih kecil supaya mudah diserap oleh sel badan serta mampu mengubah aura seseorang. ‘Bebatu Mineral’ yang terdapat didalam katrij ini juga akan menambahkan kandungan mineral didalam air Rx-Water tersebut.

Walaupun tidak mudah untuk mendapat bekalan air zam-zam dalam jumlah yang banyak setiap hari untuk tujuan Terapi, akan tetapi kita bertuah kerana Prof Dato Dr. Noordin Darus telah menemukan sejenis bahan TANAH LIAT yang diperolehi dari ilham yang dikurniakan Allah semasa bertarung dengan penyakit kanser darahnya.

Prof Dato Dr Noordin sama sekali tidak menyangka bahawa air bersih yang melalui TANAH LIAT tersebut mempunyai unsur ‘Medan Tenaga’ yang seakan-akan air Zam-Zam & air berpenawar lain yang boleh membangkitkan (rejuvenate) sistem penyembuhan semula jadi Tubuh.

“Sifat unik ini tidak terdapat dalam mana-mana air pun dari mana-mana sistem penapis air yang ada dalam pasaran”.

Air yang keluar dari bahan unik ini juga adalah ‘AIR HIDUP’ yang dibersihkan dengan ‘Memori’ baru kerana sepanjang perjalanan air itu ke rumah kita, ia telah terdedah dengan banyak perkara yang negatif.

Dengan izin Allah, beliau akhirnya sembuh dari Kanser dan telah membantu ramai lagi yang menderita dengan pelbagai jenis penyakit. Hasil rekaan Dr. Noordin walaupun nampaknya seperti alat ‘penapis’ air biasa tetapi sebaliknya adalah satu sistem perawatan air yang mempunyai kesan Terapi yang menakjubkan hasil dari bahan Tanah Liat & Aura Converter tersebut yang terkandung pada Kartrij ke3 & ke4.

Walaupun telah banyak mendapat keputusan yang diluar jangkaan dan pengakuan-pengakuan yang memberangsangkan daripada para pengguna Terapi Air Rx-Water (lihat Testimoni di bawah), Dr. Noordin masih berpegang teguh dengan kepercayaan bahawa Rx-Water menjadi berkesan dengan izin Tuhan. Itulah perbezaan cara rawatan air yang beliau usahakan berbanding dengan yang lain.

Kepercayaan adalah kunci kepada penyembuhan. Pemulihan sepenuhnya haruslah merangkumi semua aspek iaitu Minda, Fizikal dan Rohani (MiFiRo). Sebab itu Dato’ Dr Noordin Darus telah memperkenalkan konsep MiFiRo di dalam Terapi Air Rx-WATER ini. Tanpanya, anda mungkin pulih atau kelihatan seperti sudah sembuh tetapi ianya tidak akan sempurna kerana penyembuhan tadi hanyalah pada fizikal sahaja.

Penggunaan Tanah Liat Berkalsium amat penting bagi proses penulenan air yang lebih suci disamping menambah kandungan mineral kalsium dan membantu penyembuhan. Didalam Islam, tanah (liat) telah digunakan bagi proses menyamak Najis Mughallazah (Najis Berat) iaitu yang terdiri daripada anjing dan babi serta benda-benda yang terjadi daripadanya. 

Tetapi, pernahkah anda terfikir… kenapa najis tersebut perlu dibersihkan menggunakan tanah? Daripada kajian sains, kuman dan bakteria yang terdapat pada najis berat tadi (terutamanya cacing pita yang terdapat pada babi) hanya boleh dihapuskan dengan menggunakan ‘air tanah’.

disebabkan

konsep samak1

 

 

black line

 

 

TEMPOH
SERVIS MAINTENANCENYA

Kami akan datang ke rumah untuk servis unit Hot & Cold Dispenser anda seperti jadual di bawah

 

 

 

 

black line

 

Anda mendapat ciri-ciri yang tidak ada tandingannya
seperti mana yang banyak terdapat dalam pasaran
tempatan sekarang ini walaupun penapis air itu
daripada jenama yang sudah terkenal sekalipun.

Adalah RUGI jika penapis air yang anda ada sekarang
ini yang berharga BERIBU-RIBU $$$ (lebih mahal
daripada Rx-Water) dan ianya hanya dapat memberi
anda AIR BERSIH untuk diMINUM SAHAJA
samada SEJUK, PANAS atau pada SUHU BILIK.
Penapis Air Rx-Water adalah lebih
MAJU KEHADAPAN dengan
CIRI-CIRI berikut:

 

 

1) SISTEM AIR PENAWARNYA
MEMBANTU MERAWAT KESIHATAN ANDA..
(Kami ada beratus TESTIMONI)

 

LINK TESTIMONI

 

2) TEKNOLOGI PERTAMA DI DUNIA
– QNERGI INSIDE –

 

QUANTUM ENERGI

 

3) KONSEP SAMAKNYA
MENSUCIKAN AIR YANG ANDA MINUM
(Produk kami bukan saja HALAL malah
AIR yang anda ambil itu pun SUCI lagi HALAL diMINUM)

 

konsep samak2

 

Dengar Apa Kata Pelanggan Kami ini..

 

rafiah shared rxwater-Jan2015

G6i

jenisair

rxwater pilihan isteri

DND

Kata-kata Prof Dato Dr Noordin..

“JIKA ANDA FIKIR KESIHATAN ITU MAHAL,
CUBALAH KESAKITAN” 

kerana kesihatan itu tidak ternilai harganya…

“YANG SIHAT MEMPUNYAI SERIBU IMPIAN,
TETAPI YANG SAKIT HANYA SATU IAITU
NAK BAIK,
NAK SEMBUH &
NAK SIHAT
JAM ITU JUGAK!!“

 

Saksikan Video Ini…

 

 

 

 

black line


Sila isikan MAKLUMAT & BUKTI BAYARAN anda di bawah dan kami akan menghantar tempahan anda sebaik sahaja kami menerima bayaran anda tersebut.
BORANG TEMPAHAN
(Harga Untuk di Semenanjung Malaysia Sahaja)

 

Powered by 123ContactForm | Report abuse

 

 

black line