PERTAMA DI DUNIA

YANG TERDAPAT
TEKNOLOGI

QNERGI INSIDE !!WHAT IS QNERGI?

Qnergi or Quantum Energy is a form of energy that fills any empty space. Based on physics, energy did exists in every state-even in a vacuum. In 21th century, it was discovered that diseases, which are resulted by quantum frequency anomalies in the body, can be treated by inducing healing and rejuvenation with the injection of quantum waves with optimum frequencies. By conditioning the balance of life energy and quantum, we can stimulate and restore life’s natural ability to create, repair and protect, increasing our overall health levels and helping us to achieve astounding results in health preserving, beauty enhancing and body slimming!

Traditional healing have long harnessed the power of energy between nature and body to promote general health, healing and well-being. This is especially true of healing in the East, in particular Asia, where Aura, Tenaga Alami (Malay), Prana (India), Chi (China), Qi (Japan) and other words are used to describe the unseen force within our body.

*****************************************

APAKAH ITU QNERGI?

Qnergi atau Energy Quantum adalah satu bentuk tenaga yang mengisi mana-mana ruang kosong. Berdasarkan fizik, tenaga wujud dalam setiap keadaan – walaupun dalam vakum. Dalam abad ke-21, kajian telah mendapati bahawa penyakit yang menyebabkan oleh anomali kekerapan kuantum dalam badan, boleh dirawat dengan merangsang penyembuhan dan peremajaan dengan suntikan gelombang kuantum dengan frekuensi optimum. Dengan bersyaratkan keseimbangan tenaga kehidupan dan kuantum, kita boleh merangsang dan mengembalikan keupayaan semula jadi hidup untuk mencipta, pembaikan dan melindungi, meningkatkan tahap kesihatan secara keseluruhan dan membantu kita untuk mencapai keputusan yang luar biasa dalam kesihatan memelihara, meningkatkan kecantikan dan pelangsingan badan!

Perubatan tradisional telah lama manfaatkan kuasa tenaga antara alam semula jadi dan badan untuk menggalakkan kesihatan, penyembuhan dan kesejahteraan. Hal ini terutama berlaku penyembuhan di Timur, khususnya di Asia, di mana Aura, Tenaga Alami (Melayu), Prana (India), Chi (China), Qi (Jepun) dan kata-kata lain yang digunakan untuk menggambarkan kuasa yang ghaib dalam badan kita .

 

black line                         

CIRI-CIRINYA

ciri2-HnC

KELEBIHANNYA

kelebihan-HnC

black line

 

SPESIFIKASINYA

 

 

Compressor & Body Rx-Water Hot & Cold Dispenser di perbuat oleh syarikat terkenal di Korea iaitu LG tetapi TEKNOLOGInya adalah EKSLUSIF sendiri yang di ilhamkan oleh anak Melayu tempatan iaitu Prof Dato Dr Noordin Darus, Pakar Perubatan & Guru Kesihatan yang terkenal di Malaysia.

Keseluruhan PEMASANGANnya di buat di Malaysia. Ia telah mendapat SIJIL HALAL daripada KOREA MUSLIM FOUNDATION sementara menunggu mendapat KELULUSAN SIJIL HALAL JAKIM, Malaysia.

KANDUNGAN KATRIJNYA

K1-HnC

K2-HnC

K3i-HnC

K3ii-HnC

K4-HnC

anticlockwise-HnC

Rx-Water Hot & Cold masih lagi mengikut Konsep Rx-Water yang mula-mula di perkenalkan dipasaran Malaysia dimana ia masih lagi mengekalkan ciri berikut:

 

Penapis Air Yang Mempunyai
Konsep SAMAK Bagi menSUCIkan Air
Tiada dalam mana-mana penapis air lain di dunia
yang menggunakan konsep ini !!

Katrij ke3 & ke4 inilah yang membezakan Rx-Water dengan penapis-penapis air lain yang terdapat dipasaran kerana terdapatnya Tanah Liat Berkalsium.

Bahan-bahan yang digunakan di dalam katrij ini telah membantu Rx-Water menghasilkan air yang boleh dijadikan sebagai AIR PENAWAR (Terapi Air). Kumpulan molekul mudah serap yang terdapat pada ‘Seramik Tenaga Aura’ memberikan tenaga getaran yang kuat pada air bagi memecahkan kumpulan molekul air kepada saiz yang lebih kecil supaya mudah diserap oleh sel badan serta mampu mengubah aura seseorang. ‘Bebatu Mineral’ yang terdapat didalam katrij ini juga akan menambahkan kandungan mineral didalam air Rx-Water tersebut.

Walaupun tidak mudah untuk mendapat bekalan air zam-zam dalam jumlah yang banyak setiap hari untuk tujuan Terapi, akan tetapi kita bertuah kerana Prof Dato Dr. Noordin Darus telah menemukan sejenis bahan TANAH LIAT yang diperolehi dari ilham yang dikurniakan Allah semasa bertarung dengan penyakit kanser darahnya.

Prof Dato Dr Noordin sama sekali tidak menyangka bahawa air bersih yang melalui TANAH LIAT tersebut mempunyai unsur ‘Medan Tenaga’ yang seakan-akan air Zam-Zam & air berpenawar lain yang boleh membangkitkan (rejuvenate) sistem penyembuhan semula jadi Tubuh.

“Sifat unik ini tidak terdapat dalam mana-mana air pun dari mana-mana sistem penapis air yang ada dalam pasaran”.

Air yang keluar dari bahan unik ini juga adalah ‘AIR HIDUP’ yang dibersihkan dengan ‘Memori’ baru kerana sepanjang perjalanan air itu ke rumah kita, ia telah terdedah dengan banyak perkara yang negatif.

Dengan izin Allah, beliau akhirnya sembuh dari Kanser dan telah membantu ramai lagi yang menderita dengan pelbagai jenis penyakit. Hasil rekaan Dr. Noordin walaupun nampaknya seperti alat ‘penapis’ air biasa tetapi sebaliknya adalah satu sistem perawatan air yang mempunyai kesan Terapi yang menakjubkan hasil dari bahan Tanah Liat & Aura Converter tersebut yang terkandung pada Kartrij ke3 & ke4.

Walaupun telah banyak mendapat keputusan yang diluar jangkaan dan pengakuan-pengakuan yang memberangsangkan daripada para pengguna Terapi Air Rx-Water (lihat Testimoni di bawah), Dr. Noordin masih berpegang teguh dengan kepercayaan bahawa Rx-Water menjadi berkesan dengan izin Tuhan. Itulah perbezaan cara rawatan air yang beliau usahakan berbanding dengan yang lain.

Kepercayaan adalah kunci kepada penyembuhan. Pemulihan sepenuhnya haruslah merangkumi semua aspek iaitu Minda, Fizikal dan Rohani (MiFiRo). Sebab itu Dato’ Dr Noordin Darus telah memperkenalkan konsep MiFiRo di dalam Terapi Air Rx-WATER ini. Tanpanya, anda mungkin pulih atau kelihatan seperti sudah sembuh tetapi ianya tidak akan sempurna kerana penyembuhan tadi hanyalah pada fizikal sahaja.

Penggunaan Tanah Liat Berkalsium amat penting bagi proses penulenan air yang lebih suci disamping menambah kandungan mineral kalsium dan membantu penyembuhan. Didalam Islam, tanah (liat) telah digunakan bagi proses menyamak Najis Mughallazah (Najis Berat) iaitu yang terdiri daripada anjing dan babi serta benda-benda yang terjadi daripadanya. 

Tetapi, pernahkah anda terfikir… kenapa najis tersebut perlu dibersihkan menggunakan tanah? Daripada kajian sains, kuman dan bakteria yang terdapat pada najis berat tadi (terutamanya cacing pita yang terdapat pada babi) hanya boleh dihapuskan dengan menggunakan ‘air tanah’.

disebabkan

konsep samak1

 

 

black line

 

 

TEMPOH
SERVIS MAINTENANCENYA

Kami akan datang ke rumah untuk servis unit Hot & Cold Dispenser anda seperti jadual di bawah

 

 

 

 

black line

 

Anda mendapat ciri-ciri yang tidak ada tandingannya
seperti mana yang banyak terdapat dalam pasaran
tempatan sekarang ini walaupun penapis air itu
daripada jenama yang sudah terkenal sekalipun.

Adalah RUGI jika penapis air yang anda ada sekarang
ini yang berharga BERIBU-RIBU $$$ (lebih mahal
daripada Rx-Water) dan ianya hanya dapat memberi
anda AIR BERSIH untuk diMINUM SAHAJA
samada SEJUK, PANAS atau pada SUHU BILIK.
Penapis Air Rx-Water adalah lebih
MAJU KEHADAPAN dengan
CIRI-CIRI berikut:

 

 

1) SISTEM AIR PENAWARNYA
MEMBANTU MERAWAT KESIHATAN ANDA..
(Kami ada beratus TESTIMONI)

 

LINK TESTIMONI

 

2) TEKNOLOGI PERTAMA DI DUNIA
– QNERGI INSIDE –

 

QUANTUM ENERGI

 

3) KONSEP SAMAKNYA
MENSUCIKAN AIR YANG ANDA MINUM
(Produk kami bukan saja HALAL malah
AIR yang anda ambil itu pun SUCI lagi HALAL diMINUM)

 

konsep samak2

 

Dengar Apa Kata Pelanggan Kami ini..

 

rafiah shared rxwater-Jan2015

G6i

jenisair

rxwater pilihan isteri

DND

Kata-kata Prof Dato Dr Noordin..

“JIKA ANDA FIKIR KESIHATAN ITU MAHAL,
CUBALAH KESAKITAN” 

kerana kesihatan itu tidak ternilai harganya…

“YANG SIHAT MEMPUNYAI SERIBU IMPIAN,
TETAPI YANG SAKIT HANYA SATU IAITU
NAK BAIK,
NAK SEMBUH &
NAK SIHAT
JAM ITU JUGAK!!“

 

Saksikan Video Ini…

 

 

 

JANGAN BERTANGGUH LAGI !!

Dapatkan Segera Untuk..

“KESIHATAN & KESEJAHTERAAN ANDA”

Sila isikan MAKLUMAT & BUKTI BAYARAN anda dalam BORANG TEMPAHAN di bawah dan kami akan menghantar tempahan anda sebaik sahaja kami mengesahkan menerima bayaran anda tersebut.

NOTA

Pihak HQ kami akan datang ke rumah/pejabat anda pada masa waktu PEJABAT SAHAJA untuk PEMASANGAN Unit Rx-Water Hot & Cold Dispenser (Table Top/Floor Stand) dalam masa 7 hari bekerja.

Sila Whatsapp Image Ruang Dapur Rumah/Ruang Pejabat Anda Untuk Memudahkan Perancangan Kami Membuat Pemasangan Setibanya di Rumah/Pejabat Anda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

black line

 

 

PENGHANTARAN

Melalui Kurier adalah PERCUMA & anda akan menerima tempahan anda dalam masa 2/3 hari bekerja.

Kami akan kurierkan tempahan anda samada melalui:

 

CITYLINK EXPRESS

NATIONWIDE EXPRESS COURIER SERVICES

POS LAJU

 

Kami akan whatsapp Nombor Tracking kurier kepada anda sebaik sahaja kami telah membuat penghantaran
sebagai bukti belian anda dengan pihak kami.

 

 

Agen Rx-Water anda yang paling aktif
di seluruh Malaysia secara Online/Offline..