Untuk info produk Special Offer,
sila klik image yang tertera..

KELEBIHAN RX-WATER KAMI..

1) Dicipta Oleh Seorang Doktor Pakar Perubatan Beragama Islam Yang Mana Beliau Sendiri Sakit & Beliau Sendiri Mencari Penawarnya. Rx-Water Bukanlah Seperti Produk O.E.M. Iaitu “Original Equipment Manufacturer” Dimana Ia Adalah Produk Yang Dibuat & Dikeluarkan Oleh Pihak Kilang Tetapi Diimpot, Dipasarkan & Dijenamakan Oleh Distributor Tempatan Yang Mengambil Keuntungan Berlipat Kali Ganda.. 

2) Konsep Samaknya. Hanya Satu-Satunya Penapis Air Di Dunia Yang Ada Konsep Ini Dalam Katrijnya. Anda Mendapat Air yang Bermineral, Bersih Lagi Suci Serta Air Penawar Yang Bertenaga Untuk Meningkatkan Kesihatan Anda..

Produk kami bukan saja HALAL dari segi PEMBUATANNYA malah AIR yang dihasilkan itu SUCI lagi HALAL diMINUM..

3) Rx-Water Dicipta Berteraskan Air Zam- Zam Kerana Ia Adalah Air Minuman & Penawar Semulajadi TerbaikDi Dunia. Malah Kandungan Mineralnya Mendekati 70% Mineral Yang Terdapat Dalam Air Zam-Zam. Air Zam-Zam Telah Ujud Semenjak Lebih Daripada 5,000 Tahun Semasa Zaman Nabi Ismail & Nabi Ibrahim. Bukankah Ia Bagus Menjadi Contoh Terbaik Untuk Dijadikan Air Minuman Kita.. 

4) Teknologi Bamboo-Qun Pertama Di Dunia. Menjadikan Air Rx-Water Ini Rasa Sedap (Kami Ada beberapa Testimoni) & Mudah Diserap Oleh Tubuh Badan Kita

5) Rx-Water Adalah Produk “Do-It-Yourself” i.e. Mudah Pasang, Mudah Alih & Mudah Servis Sendiri Yang Menjimatkan Masa & Wang Ringgit Anda.. 

6) Testimoni Hebat Daripada Pengguna Rx-Water Kami Yang Mengalami Sakit Kronik Yang Dibukukan Oleh Prof Dato Dr Noordin Darus Bertajuk UNBELIEVABLE BUT TRUE TESTIMONIES. (Kami Ada Beratus Testimoni Hebat Yang Masih Hidup Yang Sentiasa Mengamalkan Minum Rx-Water Hingga Kini). Rx-Water  Terbukti Berjaya Membantu & Merawat Penyakit Yang Mereka Hidapi..

KLIK Gambar Untuk Melihat
Testimoni Hebat Pengguna Rx-Water kami..

KLIK IMAGE - TESTIMONI

7) Rx-Water adalah Jenama Tempatan  yang  diiktiraf oleh badan berkecuali yang telah memilih Penapis Air Rx-Water sebagai satu-satunya penapis air yang menepati piawaian MALAYSIA GOOD DESIGN & mendapat pengiktirafan ini sebanyak 2 kali pada tahun 2005 & 2010. 

Ini menandakan KUALITI & BUATAN Penapis Air Rx-Water yang mencapai ciri-ciri & standard penapis air buatan luar negara. Malah sistem Penapis Air Rx-Water dari Malaysia ini dibenarkan untuk dieksport ke luar negara seperti di Singapura, Brunei & Indonesia.

8) Sistem Penapis Air Rx-Water adalah SATU-SATUNYA produk Penapis Air yang mendapat PENGIKTIRAFAN dari MUSLIM CONSUMERS ASSOCIATION OF MALAYSIA (Persatuan Pengguna Islam Malaysia), sebuah pertubuhan yang mempunyai suara yang besar, disegani & tersohor di Tanah Air.

Malah, Air Rx-Water telah diperakui oleh Persatuan ini mempunyai ‘KESAN BAIK SEBAGAI PENAWAR BAGI PELBAGAI PENYAKIT TERMASUKLAH BEBERAPA PENYAKIT KRONIK & PENYAKIT PSIKOLOGI’.

9) Ada Pensijilan HALAL JAKIM dan menggunakan Seramik Bermutu Tinggi yang BEBAS dari unsur Bone Charr” atau Tulang Haiwan – DIJAMIN HALAL, SUCI & MURNI.

Malah mendapat Sokongan KHAS daripada Presiden PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA sebagai Penapis Air yang patut dimiliki oleh setiap rumah Muslim.

10) Kami memberi JAMINAN bahawa penapis air yang anda terima adalah dalam keadaan BAIK dan boleh siap digunakan. Anda mendapat JAMINAN selama 3 tahun untuk katrij-katrij yang terdapat dalam penapis air anda selagi ia belum sampai tarikh luputnya. Jika terdapat kerosakkan pada salah satu katrij tersebut (4 katrij) yang belum mencapai tarikh luputnya, HQ kami akan menggantikan katrij anda PERCUMA tanpa apa-apa bayaran (melainkan caj kos penghantaran).

Anda juga mendapat LIFETIME WARRANTY jika ‘body’ atau unit penapis air anda itu terdapat kesan pecah/retak bukan disebabkan oleh jatuh ie bukan kecuaian daripada pihak anda, HQ kami akan menggantikannya PERCUMA!

Itulah KELEBIHAN yang ada pada Penapis Air Rx-Water yang kami pasarkan berbanding dengan Penapis Air yang banyak terdapat dalam pasaran yang hanya gah pada nama tetapi hanya mampu memberi anda AIR BERSIH samada SEJUK, PANAS atau SUAM untuk diMINUM SAHAJA tetapi bukan Jenis AIR PENAWAR dimana Rx-Water yang bukan saja BERSIH, SIHAT & KAYA DENGAN MINERAL dan terbukti dapat membantu MERAWAT PESAKIT KRONIK seperti yang telah kami buktikan dengan testimoni-testimoni hebat pengguna Rx-Water kami.

AMATLAH RUGI BESAR setakat anda dapat minum air bersih dari penapis air yang beribu-ribu ringgit itu yang anda mampu miliki yang sama harganya dengan Penapis Air Rx-Water yang kami pasarkan ini kerana terdapat beberapa KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN penapis air ini berbanding dengan yang banyak terdapat di luar sana tu !!

Perhatikan carta KELEBIHAN Penapis Air Rx-Water
berbanding dengan Penapis Air Jenis Reverse Osmosis

yang banyak terdapat dalam pasaran tempatan !!

KEGUNAAN RX-WATER
TANPA OZON KAMI..

rxwater x ozon-620x370

1) Air bebas kotoran yang bertenaga untuk mengembalikan keseimbangan di dalam badan dan sebagai air penawar semulajadi yang kaya dengan MINERAL dimana kandungan mineral yang terdapat dalam Rx-Water mendekati 70% kandungan mineral yang terdapat dalam Air Zam-Zam yang berkesan untuk membantu & merawat pesakit kronik..

2) Disyorkn sebagai minuman harian, mandian badan, cucian muka dan kulit serta memasak

Untuk pengetahuan anda, kandungan mineral air Rx-Water mendekati 70% Air Zam-Zam dimana anda akan dapat merasakan perbezaan kesihatan anda selepas beberapa bulan mengamalkan minum Rx-Water secara konsisten.

Jadi mengapa anda perlu minum R.O. Water yang kosong tanpa mineral?

Cuba hayati kata-kata di bawah ini..

ayat quran-600x640

Jika anda kekurangan bajet, kami rekemen anda ambil yang ini sebab ia mudah di selenggarakan dan ia adalah inovasi daripada model pertama yang telah berada dalam pasaran semenjak tahun 2003 lagi dan masih boleh digunakan.

Apa kata pelanggan Rx-Water kami yang masih menggunakannya..!!

Jan2015-Leukimia_pakai 10thn
dah 10thn guna-600x640
klik tempah skrng-onpay-putih

Tunggu Dulu…

Jika anda berminat dengan
Penapis Air Rx-Water Ozon, kami ada
Special Offer untuk anda
Sempena Hari Merdeka 2017

 

Klik Sini Untuk Lihat Offer Kami…