Kami Percaya Anda Datang Ke Laman Web Ini Untuk Mencari Rahsia Hidup Sihat Walafiat (Sejahtera).

Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud:
“Tiap-tiap penyakit itu ada ubatnya. Apabila
sesuai ubat itu terhadap penyakit tersebut,
maka sembuhlah ia dengan izin Allah.”

Ramai Orang Tidak Percaya Bahawa Air Yang Sihat Lagi Menyihatkan Merupakan Punca Kepada Rahsia Sihat Walafiat Diri Anda Kerana AIR Lebih-Lebih Lagi Air Penawar Seperti Air Zam-Zam Adalah Air Terbaik Di Dunia Yang Telah Wujud Lebih 5,000 Tahun Dahulu Semenjak Zaman Nabi Allah Ismail & Nabi Ibrahim Alaihissalam..

Cuba anda buka Al-Quran dan pergi ke Surah
Al-Waqiah ayat 68 yang bermaksud,

 

” SELAIN DARI ITU, TIDAKKAH KAMU MELIHAT
(MEMERHATIKAN) AIR YANG KAMU MINUM ?”

Mustahil Allah Berfirman sebegitu CANTIK & INDAH dalam Kitab AgungNya iaitu AL-QURAN dan diturunkan kepada Kekasihnya Nabi Muhammad SAW tetapi Allah tidak menyediakan AIR ZAM-ZAM sebagai BUKTI KEBESARAN & RAHMAT kepada hamba-hambaNya.

Begitulah apa yang berlaku kepada Prof Dato Dr Noordin Darus, seorang Doktor Pakar Perubatan yang telah disahkan menghidap Kanser Darah (LYMPHOMA) pada April 2001 dan Doktor Pakar memberitahu beliau hanya adamasa 3 hingga 6 bulan sahaja untuk hidup disebabkan seriusnya sakit kanser yang beliau hidapi.

Pada mulanya beliau tidak dapat menerimanya kerana beliau sebagai seorang doktor & juga sentiasa memberi ceramah tentang bab kesihatan boleh berlaku keatas dirinya.

Rawatan KIMOTERAPI yang beliau terima di Hospital Universiti tidak banyak membantu kesihatan beliau.

Allah Maha Kaya dimana sahabat-sahabat yang datang melawat beliau membawa AIR ZAM-ZAM untuk beliau minum sebagai IKHTIAR dengan harapan dapat membantu meringgankan sakit yang beliau hidapi itu.

Ketika Dr Noordin menjalani rawatan kanser darah, air yang berbeza mampu memberikan tindak balas berbeza terhadap tubuh badannya. Kalau minum ‘air masak’ sahaja, beliau lebih mudah berasa sakit dan mual selepas menjalani rawatan kimoterapi. Tetapi kalau minum air seperti air zam-zam, reaksinya positif.

Daripada reaksi ini, beliau semakin teruja untuk meneroka teknologi penapis air. Dengan penyelidikan sendiri serta sedikit modal dari simpanan, beliau mula mengeluarkan prototaip sistem penapisan air yang mengaplikasikan teknologi dan teknik yang bersesuaian dengan falsafah beliau.

Cukup menarik sekali, apabila dirinya mendapat reaksi positif terhadap air yang dihasilkan oleh mesin prototaip tersebut.

Maka lahirlah RX-WATER pada tahun 2003 dimana “RX” dalam kamus kedoktoran bermakna “UBAT” atau“PRESCRIPTION” yang disyorkan oleh doktor yang merawat pesakitnya dan “WATER” adalah “JENIS UBAT” dimana ia mungkin dalam bentuk pil, herba, cecair dan sebagainya.

Sebenarnya Penapis Air Rx-Water juga lebih dikenali sebagai “TERAPI AIR PENYEMBUH AURA”..

Fikir-fikirkan dengan penuh HIKMAH
akan tafsir ayat Al-Quran di bawah ini..

surah-alambia-ayat30
ayat quran-600x640
jenis air1

MENGAPA AIR MENJADI
IBU SEGALA UBAT
ATAU
PENAWARNYA?
– Prof Dato Dr Noordin Darus –

Saksikan video di bawah ini..

Apa yang ada dalam fikiran anda
selepas menonton video di atas ??

HEBAT BUKAN RX-WATER NI..!!

 

Daripada video tersebut, anda dapat menyaksikan sendiri KEKUATAN Rx-Water dengan Air Zam-Zam yang hampir sama besar luasnya bukaan alat yang digunakan untuk mengukur aura air yang dibuat kajian berbanding dengan beberapa jenis air lain yang berada dalam pasaran !!

Untuk pengetahuan anda, KANDUNGAN MINERAL
yang terdapat dalam Rx-WATER MENDEKATI 70%
kandungan mineral yang terdapat dalam 
AIR ZAM-ZAM..

Sila tonton video di bawah ini yang bertajuk
“UNIKNYA RX-WATER”..

Anda akan mendapat jawapannya dalam video tersebut..

JAWAPANNYA ialah..

Prof. Dato Dr. Noordin Darus

telah mendapat
HIDAYAH

dan membuat kajian 
SELAMA 2 TAHUN
sebelum beliau berjumpa dengan
FORMULA UNIK
tersebut dimana
RX-WATER BERKESAN
untuk 
MEMBANTU/MERAWAT
mereka yang menghidap

SAKIT KRONIK..

Itulah kelainan Penapis Air Rx-Water yang dicipta oleh Prof Dato Dr. Noordin berbanding dengan banyaknya penapis air yang berada dalam pasaran seperti COWAY, ELKEN, KANGEN, DIAMOND, BIO PURE dan beratus-ratus lagi daripada kecil hingga besar, ringan dan berat sebab yang membezakan Rx-Water dengan jenama di atas ialah RX-WATER adalah jenis AIR PENAWAR..!!  

Sila Tonton Video Ini..

Disebabkan darah dalam tubuh kita berpunca daripada air yang kita minum, maka tak dapat tidak anda perlulah kepada MINUM AIR YANG SIHAT kerana 70% sel-sel tubuh kita terdiri daripada air.

 

AIR TIDAK SIHAT = TUBUH TIDAK SIHAT

bagaimana-cell-tercemar1
tubuh-70 air

Masalahnya AIR apa yang anda MINUM?

Sila Tonton Video Ini..

Daripada situ, dengan berpandukan kurniaan hidayah dan ilham dari Allah SWT, beliau membuat berbagai-bagai kajian (Research & Development) untuk mendapatkan satu sistem penapis AIR PENAWAR yang dapat mendekati 70% kandungan mineral AIR ZAM-ZAM kerana air zam-zam adalah AIR PENAWAR TERBAIK DI DUNIA dan telah wujud lebih daripada 5,000 tahun semenjak zaman Nabi Ismail & Nabi Ibrahim lagi.

Itulah KELAINAN dan ISTIMEWAnya Rx-WATER berbanding dengan penapis air yang banyak terdapat dalam pasaran Malaysia yang menggunakan bermacam-macam sistem dimana ada baiknya dan ada kekurangannya dalam berbagai bentuk, size, tinggi, kecil, besar atau sederhana besar dan bermacam-macam lagi hampir beratus juga, yang sudah terkenal mahupun yang tak terkenal semuanya menggunakan sistem penapisan air yang berbeza dari segi konsepnya.  

Perbandingan Antara Sistem
Penapis Air Rx-Water
Dengan
Penapis Air R.O. Water
Yang Banyak Terdapat
Dalam Pasaran Malaysia

PERBANDINGAN PENAPIS AIR-600x800

VIDEO TESTIMONI PENGGUNA RX-WATER…

Saksikan video Testimoni di bawah ini daripada Pengguna Rx-Water kami yang mengalami SAKIT KRONIK dimana Rx-Water telah dapatMEMBANTU & MERAWAT penyakit yang mereka hidapi selama ini.

Mereka dengan IKHLAS memberi TESTIMONI ini kerana mereka tidak terfikir hanya dengan mengamalkan MINUM AIR PENAWAR seperti RX-WATER dapat membantu untuk memulihkan penyakit mereka.

Sebagai manusia kita harus berusaha bagi mengubatinya, walaupun hanya dengan bantuan air sahaja. Ia bukanlah sesuatu yang menghairankan kerana kuasa penyembuhan itu ditentukan oleh Allah S.W.T. Disamping berusaha hendaklah kita perbanyakkan ibadat dan berdoa serta terus bertawakkal kepadaNya. Semoga penyakit kita sembuh dan masalah yang dihadapi selesai.

Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud: “Tiap-tiap penyakit itu ada ubatnya. Apabila sesuai ubat itu terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah ia dengan izin Allah.”

Rx-Water telah TERBUKTI dapat membantu dalam PEMULIHAN PELBAGAI JENIS PENYAKIT KRONIK.

Saksikan Testimoni Daripada Pengguna Rx-Water Kami Yang Terkumpul Dalam Buku “UNBELIEVABLE – BUT TRUE TESTIMONIES” Yang Telah Mengamalkan Minum Rx-Water & Mendapati Diri Mereka Pulih Daripada Penyakit Yang Mereka Alami Selama Ini..

Kisah 1001 Macam Penyakit
Yang Dapat Dibantu &
Dirawat Oleh Rx-Water ..

cover buku dnd
kata2 dnd
sejarah rxwater
kencing manis, darah tinggi, gout, kanser darah
kencing manis, darah tinggi, buah pinggang
kanser payu dara
gout, asma n cacar
fibroid yg besar
fibroid
sakit pinggang n rambut tumbuh
bertenaga n masalah kulit
batu karang n resdung
darah rendah, kencing kotor n perut kembung
masalah injap, darah rendah
resah tak boleh tidur lena
darah tinggi-gout-kencing manis
tulang belakang, kaki bengkok, mata
darah tinggi, gout n migrain
hilang 6kg-630x400
ekzima
kaki kena tar panas
leukemia

DIANTARA TESTIMONI YANG DITERIMA
DARIPADA PELANGGAN RX-WATER KAMI..

anak-jrng-klini-sayur-fresh.sakit-gg-600x640
irwan & ana-600x640
kanser stage 3-600x640
anak demam tiap2 bulan-600x640
minum rxwater dr 2006-rafiah zakaria-600x640
sedap rasanya-600x640
Testimoni_Jan2015-Leukimia_600x640
dah 10thn guna-600x640
Ami-pakai 4 thn-berkesan
memang sedap airnya

KISAH PROF DATO DR. NOORDIN DARUS DALAM AKHBAR UTAMA TEMPATAN & JUGA DI LUAR
NEGARA TERMASUK JUGA DALAM BUKU PENULIS TERKENAL..

formula air penawar nordin-600x700
rawat kanser dgn air-600x700
ingat-air-ingat-rxwater-600x700
kejayaan dr sebuah keperitan-600x700
sanggup sembuh kanser-indon-600x700
kisahDND-Spore-600x600
buku spore-600x600

ANTARA PELANGGAN KAMI YANG BERPUASHATI DENGAN
PEMASANGAN RX-WATER DI RUMAH MEREKA

pelanggan rxwater-600x640
pengguna rxwater-600x640
Rx-H&C-600x640

PENGIKTIRAFAN DARIPADA
PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA (PPIM)

Rx-Water adalah yang PERTAMA dan satu-satunya produk Penapis Air dalam negara yang menerima Pengiktirafan daripada PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA (PPIM) selain telah mendapat Pengesahan HALAL JAKIM.

Untuk pengetahuan anda, PPIM membuat pemeriksaan yang KETAT, TELITI dan LENGKAP ke atas sesuatu produk yang hendak mendapatkan pengiktirafan HALAL mereka.

Sebab itulah tidak banyak produk daripada luar negara yang mendapatkan pengiktirafan daripada PPIM walaupun produk mereka telah mendapatkan pengesahan HALAL daripada JAKIM.

pengikirafan-ppim-600x700
sijil-halal-jakim-600x700

ANUGERAH DALAM NEGARA YANG
DITERIMA OLEH 
RX-WATER..

Brand tempatan  yang  diiktiraf oleh badan berkecuali yang telah memilih Penapis Air Rx-Water sebagai satu-satunya penapis air yang menepati piawaian MALAYSIA GOOD DESIGN – mendapat pengiktirafan ini sebanyak 2 kali pada tahun 2005 & 2010. Ini bermakna hanya sistem Penapis Air Rx-Water sahaja dari Malaysia yang dibenarkan untuk dieksport ke luar negara.

Satu-satunya Sistem Penapis Air buatan/formulasi Malaysia yang dibenarkan untuk dieksport dan kini telah memasuki pasaran Singapura, Thailand, Brunei & Indonesia (mendapat pengesahan dan kelulusan yang ketat di negara-negara ini).

ANUGERAH MALAYSIA GOOD DESIGN
PADA TAHUN 2005

mgd 2005-600x400

ANUGERAH MALAYSIA GOOD DESIGN
PADA TAHUN 2010

mgd2010-600x400

PELANGGAN RX-WATER KAMI TERMASUKLAH ORANG KENAMAAN & SYARIKAT SWASTA

pelanggankorporatrxwater-600x640
rxwater-di-istana2-600x640

MALAH SULTAN BRUNEI SENDIRI PUN MEMBELI 7
SET 
PENAPIS AIR RX-WATER UNTUK ISTANA BELIAU..

SULTAN-BRUNEI-600x640

Anda telah melihat banyak bukti testimoni bervideo dan bergambar malah daripada pelanggan Rx-Water kami sendiri yang sudi dan ikhlas memberi testimoni mereka tanpa kami paksa.

Kami juga telah kemukakan banyak fakta saintifik dan juga ayat-ayat Al-Quran yang menyokong kajian yang dilakukan oleh Prof Dato Dr. Noordin Darus malah hidayah dan ilham yang beliau dapat daripada Allah SWT semasa mengharungi sakit kanser darah tahap 4 membantu beliau untuk mencipta Sistem Penapis Air Penawar Rx-Water yang lebih dikenali juga sebagai “TERAPI AIR PENYEMBUH AURA”.


Bertindaklah sekarang kerana masa tidak menunggu anda dan penyakit itu boleh datang pada bila-bila masa tanpa kira SIAPA DIRI ANDA!!

testimoni dnd-600x400

Ejen Rx-Water anda yang paling aktif
di seluruh Malaysia secara Online/Offline..