YEAR-END SPECIALS

PROMOSI AKHIR TAHUN KEMBALI LAGI!!

Sangat berbaloi-baloi kerana harga yang anda beli ialah Harga Sebuah Unit Rx-Water yang baru dan 4 Biji Katrij No 1, 2, 3 & 4 yang di beri adalah PERCUMA.

5 Kelebihan Penapis Air Rx-Water Ozon kami yang tidak ada pada penapis air yang banyak terdapat dalam pasaran di Malaysia. Kebanyakkan hanya memberi anda air yang bersih untuk diminum samada pada suhu sejuk, panas atau suhu bilik tetapi tidak dapat membantu kerja anda di dapur.

Tonton Video Ini...

Sila isikan MAKLUMAT & BUKTI BAYARAN anda di bawah dan kami akan menghantar tempahan anda sebaik sahaja kami mengesahkan menerima bayaran anda tersebut.

1. Untuk tempahan Penapis Air Rx-Water Tanpa Ozon @ Ozon, mereka yang tinggal di sekitar Kuala Lumpur & berdekatan, kami akan datang ke rumah anda untuk memasangnya.

2. Untuk pembeli di luar Kuala Lumpur, kami akan kurierkanya kepada anda PERCUMA. Anda boleh memasangnya sendiri kerana ia adalah Produk Do-It-Yourself.

Ia Mudah Pasang, Mudah Servis & Mudah Alih.

NOTA
(Untuk Hot & Cold Dispenser)

Pihak HQ kami akan datang ke rumah/pejabat anda pada masa waktu pejabat SAHAJA untuk PEMASANGAN Unit Rx-Water Hot & Cold Dispenser (Table Top/Floor Stand) dalam masa 7 hari bekerja.

Sila Whatsapp Image Ruang Dapur Rumah/Ruang Pejabat Anda Untuk Memudahkan Perancangan Kami Membuat Pemasangan Setibanya di Rumah/Pejabat Anda.

BORANG TEMPAHAN

Powered by 123FormBuilder | Report abuse

PENGHANTARAN

Untuk pelanggan kami dari luar Kuala Lumpur, kami akan
kurierkan tempahan anda PERCUMA samada melalui:

http://www.citylinkexpress.com/MY/Tracking.aspx

http://www.nationwide2u.com/

http://poslaju.com.my/track-trace-v2/

 

Kami akan whatsapp Nombor Tracking kurier kepada anda
sebaik sahaja kami telah membuat penghantaran sebagai
bukti belian anda dengan pihak kami.