VIDEO TESTIMONI
PENGGUNA RX-WATER KAMI…

Saksikan video Testimoni di bawah ini daripada Pengguna Rx-Water kami yang mengalami SAKIT KRONIK dimana Rx-Water telah dapatMEMBANTU & MERAWAT penyakit yang mereka hidapi selama ini.

Mereka dengan IKHLAS memberi TESTIMONI ini kerana mereka tidak terfikir hanya dengan mengamalkan MINUM AIR PENAWAR seperti RX-WATER dapat membantu untuk memulihkan penyakit mereka.

Sebagai manusia kita harus berusaha bagi mengubatinya, walaupun hanya dengan bantuan air sahaja. Ia bukanlah sesuatu yang menghairankan kerana kuasa penyembuhan itu ditentukan oleh Allah S.W.T. Disamping berusaha hendaklah kita perbanyakkan ibadat dan berdoa serta terus bertawakkal kepadaNya. Semoga penyakit kita sembuh dan masalah yang dihadapi selesai.

Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud: “Tiap-tiap penyakit itu ada ubatnya. Apabila sesuai ubat itu terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah ia dengan izin Allah.”

Rx-Water telah TERBUKTI dapat membantu dalam PEMULIHAN PELBAGAI JENIS PENYAKIT KRONIK.

 SAKSIKAN TESTIMONI DARIPADA PENGGUNA RX-WATER KAMI YANG TERKUMPUL DALAM BUKU “UNBELIEVABLE – BUT TRUE TESTIMONIES” YANG TELAH MENGAMALKAN MINUM RX-WATER & MENDAPATI DIRI MEREKA PULIH DARIPADA PENYAKIT YANG MEREKA ALAMI SELAMA INI..

Kisah 1001 Macam Penyakit
Yang Dapat Dibantu &
Dirawat Oleh Rx-Water ..

cover buku dnd
kata2 dnd
sejarah rxwater
kencing manis, darah tinggi, gout, kanser darah
kencing manis, darah tinggi, buah pinggang
kanser payu dara
gout, asma n cacar
fibroid yg besar
fibroid
sakit pinggang n rambut tumbuh
bertenaga n masalah kulit
batu karang n resdung
darah rendah, kencing kotor n perut kembung
masalah injap, darah rendah
resah tak boleh tidur lena
darah tinggi-gout-kencing manis
tulang belakang, kaki bengkok, mata
darah tinggi, gout n migrain
hilang 6kg-630x400
ekzima
kaki kena tar panas
leukemia

 DIANTARA TESTIMONI YANG DITERIMA DARIPADA PELANGGAN
RX-WATER KAMI..

anak-jrng-klini-sayur-fresh.sakit-gg-600x640
irwan & ana-600x640
kanser stage 3-600x640
anak demam tiap2 bulan-600x640
minum rxwater dr 2006-rafiah zakaria-600x640
sedap rasanya-600x640
Testimoni_Jan2015-Leukimia_600x640
dah 10thn guna-600x640
Ami-pakai 4 thn-berkesan
memang sedap airnya

KISAH PROF DATO DR. NOORDIN DARUS DALAM AKHBAR UTAMA TEMPATAN & JUGA
DI LUAR 
NEGARA TERMASUK JUGA DALAM BUKU PENULIS TERKENAL..

formula air penawar nordin-600x700
rawat kanser dgn air-600x700
ingat-air-ingat-rxwater-600x700
kejayaan dr sebuah keperitan-600x700
sanggup sembuh kanser-indon-600x700
kisahDND-Spore-600x600
buku spore-600x600

 ANTARA PELANGGAN KAMI YANG BERPUASHATI DENGAN PEMASANGAN
RX-WATER DI RUMAH MEREKA..

pelanggan rxwater-600x640
pengguna rxwater-600x640
Rx-H&C-600x640

PENGIKTIRAFAN DARIPADA PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA (PPIM)..

Rx-Water adalah yang PERTAMA dan satu-satunya produk Penapis Air dalam negara yang menerima Pengiktirafan daripada PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA (PPIM) selain telah mendapat Pengesahan HALAL JAKIM.

Untuk pengetahuan anda, PPIM membuat pemeriksaan yang KETAT, TELITI dan LENGKAP ke atas sesuatu produk yang hendak mendapatkan pengiktirafan HALAL mereka.

Sebab itulah tidak banyak produk daripada luar negara yang mendapatkan pengiktirafan daripada PPIM walaupun produk mereka telah mendapatkan pengesahan HALAL daripada JAKIM.

pengikirafan-ppim-600x700
sijil-halal-jakim-600x700

 ANUGERAH DALAM NEGARA YANG DITERIMA OLEH
RX-WATER ..

Brand tempatan  yang  diiktiraf oleh badan berkecuali yang telah memilih Penapis Air Rx-Water sebagai satu-satunya penapis air yang menepati piawaian MALAYSIA GOOD DESIGN – mendapat pengiktirafan ini sebanyak 2 kali pada tahun 2005 & 2010. Ini bermakna hanya sistem Penapis Air Rx-Water sahaja dari Malaysia yang dibenarkan untuk dieksport ke luar negara.

Satu-satunya Sistem Penapis Air buatan/formulasi Malaysia yang dibenarkan untuk dieksport dan kini telah memasuki pasaran Singapura, Thailand, Brunei & Indonesia (mendapat pengesahan dan kelulusan yang ketat di negara-negara ini).

ANUGERAH MALAYSIA GOOD DESIGN
PADA TAHUN 2005

mgd 2005-600x400

ANUGERAH MALAYSIA GOOD DESIGN
PADA TAHUN 2010

mgd2010-600x400

PELANGGAN RX-WATER KAMI TERMASUKLAH ORANG KENAMAAN & SYARIKAT SWASTA..

pelanggankorporatrxwater-600x640
rxwater-di-istana2-600x640

MALAH SULTAN BRUNEI SENDIRI PUN MEMBELI PENAPIS AIR
RX-WATER UNTUK ISTANA BELIAU..

SULTAN-BRUNEI-600x640

Anda telah melihat banyak bukti testimoni bervideo dan bergambar malah daripada pelanggan Rx-Water kami sendiri yang sudi dan ikhlas memberi testimoni mereka tanpa kami paksa.

Kami juga telah kemukakan banyak fakta saintifik dan juga ayat-ayat Al-Quran yang menyokong kajian yang dilakukan oleh Prof Dato Dr. Noordin Darus malah hidayah dan ilham yang beliau dapat daripada Allah SWT semasa mengharungi sakit kanser darah tahap 4 membantu beliau untuk mencipta Sistem Penapis Air Penawar Rx-Water yang lebih dikenali juga sebagai “TERAPI AIR PENYEMBUH AURA”.

Tiada gunanya anda mempunyai penapis air yang beribu-ribu ringgit yang hanya dapat memberi anda air bersih untuk diminum samada sejuk, panas atau pada suhu bilik tetapi kosong tanpa mineral atau ada yang bermineral tetapi tidak dapat meningkatkan kesihatan anda dengan amalan minum air tersebut.

Malah Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) telah memberi pengiktirafan kepada Rx-Water seperti berikut..“Mengucapkan syabas kepada penemuan Sistem Penapisan Air Rx-Water yang telah terbukti memberi kesan baik sebagai penawar bagi pelbagai penyakit termasuklah beberapa penyakit kronik dan penyakit psikologi.”

Sila lihat surat penghargaan daripada PPIM..

Bertindaklah sekarang kerana masa tidak menunggu anda dan penyakit itu boleh datang pada bila-bila masa tanpa kira SIAPA DIRI ANDA!!

testimoni dnd-600x400

Akhir sekali, sila tonton video ini pengakuan jujur dan berterus terang testimoni kami akan kebaikan dan manfaat yang mereka perolehi dengan mengamalkan minum air Rx-Water..

wasap phone logo2